Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodao sam AdSense na taj sajt, preko nekog plugin -a u svaki clanak koji je do sada objavljen i u desni vidzet sa strane.. sajt ima oko 1500 posetilaca dnevno, juce je imao 1800 .. Delim zaradu pola pola sa vlasnikom sajta, a vlasnik je jedna novinarka i pise super clanke po par clanaka dnevno.. Sajt je o psima.. paszavas.comnovii kaže:To sad trebaš dobro čuvati.
Zarada bi bila oko 0,80 eura, sad sve zavisi od niše i pozicioniranja oglasa. Dobra stvar je što možeš posle dodavati druge sajtove na taj nalog.
novii kaže:Reklame bi trebale da se prikazuju nakon nekih 15 minuta nakon postavljanja koda.
Tako da nije baš najjasnije da li su ti odobrili ili nisu Adsense za sajt.
iamkermit94 kaže:
novii kaže:Jedan napiše da mu nije odobren nalog na Adsensu i ne prikazuje mu reklame, a drugi kaže da je dodao reklame u sklopu već aktivnog naloga i da se odmah prikazuju.
Mislim da je došlo do malog mimoilaženja prilikom pravljenja paralele.
oblacno kaže:Dogurao sam isplatu prvi put za adsense, sad hocu popuniti ovo isplata za devizni račun, moram li popuniti i ovo posrednička banka ili ostaviti prazno, i moram li popuniti ovo (FFC ili FBO), to ispod posredničke banke. Hvala
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke