• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adscendmedia ankete

@jan1991 Ako ih ti ispunish pretezhno dobijesh ban, a ne pare :D Treba da dovedesh kako umesh i znash shto bolje ciljani traffic da bi ti samim tim i EPC bio shto veci i CR, a time i zarada shto veca.. Znachi na tebi je da poradish koji cesh niche da izaberesh ili da li cesh mozhda da idesh na gateway opciju u CPA (to Ja radim)..
E sad shto se tiche "sheme kao kod SC-a" ima, ali nije totalno ista.. Poenta jeste da morash imati svoj sajt (najbolje ti je da imash svoj neki free hosting sajt ako dovodish mali traffic, zato shto blogove pretezhno banuju i u roku od 24 sata zbog gateway-a koji stavish na blog), i kao shto sam vec rekao preko gatewaya od neke CPA kompanije zakljuchash content na sajtu. To ti je isti fazon kao shto sharecash radi, samo shto ti oni uzimaju pare i ti budesh tamo negde 3. ruka kako Ja kontam. Ako te ishta konkretnije zanima, slobodno pitaj. Poz!

@N!xon ne znam, ali mislim da ti je to pitanje chak i zabranjeno ovde pitati xD Ali uglavnom, to je po meni najbolje da se dogovorish sa svojim AM-om, tako sam Ja uradio za slichne stvari i sve radi kako treba :)

Da li neko moze da mi posalje link da vidim kako izgledaju te ankete?
I zanima me sta ste napisali prilikom prijave?
Ja sam se prijavio pre jedno mesec dana i odbili su me, da bi ja odustao od cele price, ali evo sad opet hocu da pokusam pa ako moze neki savet sta da im napisem?
Ja sam im napisao da cu ih reklamirati preko mojih sajtova i naveo sam dva linka, zatim sam naveo da cu koristiti drustvene mreze za promociju i Youtube. Ocigledno da sam negde pogresio, jer dobio sam odgovor da sam nedovoljno napisao o nacinu promocije. Sad ja ne znam sta bi se tu sve moglo napisati, ako moze neko neka zalepi neki tekst kako bi trebalo.

Evo da Vam svima lepo pomognem, ko god hoce da udje u AdscendMedia ili Affillion nek mi se javi, znam ownere i ubacicu vas u te dve mrezhe za jedan dan..

Pa eto ko hoce, nek me pm..

koliko se novca dobija kada neko sa ex-yu prostora ispuni ove ankete i da li se na adscendmedia one konstantno mogu naci?

zuti kaže:
koliko se novca dobija kada neko sa ex-yu prostora ispuni ove ankete i da li se na adscendmedia one konstantno mogu naci?

Rijetko kada.

adsenseamater kaže:
zuti kaže:

Rijetko kada.

ma ima njih uvijek samo nisu free npr. najcesce su pin confirm ili mobilne usluge (quizovi,iq)

U poslednjih pola godine imash konstantno pin offer za tzv mobilni skener na vashem telefonu.. I to je jedino popularno, koliko god moglo da bude :p

Back
Na vrh