• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adscendmedia ankete

AleksaS

Legenda
Tu od
23 Kol 2010
Adscendmedia ima anketu za Srbiju i Hrvatsku i BiH
Cellulean Cellulite Gel - USA and Int'l Cellulean is a popular "as seen on TV" cellulite gel that was made famous by a huge direct response television campaign. ALL $28.00
Coolhand Poker Online poker. International but U.S. not allowed. ALL $40.00
Deuk Laser Spine Institute (Int'l) Take your first steps to life without back pain! Most $10.00
[Download] Smiley Central International Smiley Central offers users FREE smileys! Compatible with most IM, Email & Blog applications - as well as social
sites like My Space and MSN Spaces! Most $0.17

AleksaS kaže:
Cellulean Cellulite Gel - USA and Int'l Cellulean is a popular "as seen on TV" cellulite gel that was made famous by a huge direct response television campaign. ALL $28.00
Deuk Laser Spine Institute (Int'l) Take your first steps to life without back pain! Most $10.00
[Download] Smiley Central International Smiley Central offers users FREE smileys! Compatible with most IM, Email & Blog applications - as well as social

Na koji način si uspio upast u njihovu mrežu ? dali imaš neki savjet prilikom predavanja zahtjeva? Hvala

Petarcro kaže:
AleksaS kaže:

Na koji način si uspio upast u njihovu mrežu ? dali imaš neki savjet prilikom predavanja zahtjeva? Hvala
registrovao sam se pre 20 dana i ne znam kad su mi odobrili :D
otisao sam da se ulogujem danas i eto
nemam nikakav poseban savet

AleksaS kaže:
registrovao sam se pre 20 dana i ne znam kad su mi odobrili :D
otisao sam da se ulogujem danas i eto
nemam nikakav poseban savet

ma i ja se na isti nacin registrirao i nakon 2 i pol dana su me odobrili,jer itko masno zaradjuje sa njima i na koji nacin ?

evo malo cu skrenit sa teme...ali ne puno...naime radim sajt slican microworkersu ,a na adscendmedia moram navest moj sajt pa dali ce me odbit zbog takvog sajta ili

Da li treba na adscendmedia da se popunjava kao i na cpalead onaj w8 formular i ostala papirologija?

ulysses kaže:
Da li treba na adscendmedia da se popunjava kao i na cpalead onaj w8 formular i ostala papirologija?

Trebas popuniti w8 obrazac, ad bi mogao da dobijes isplatu od adscend medie.

AleksaS kaže:
sad sam imao lead od 6 $ :)

Cestitam. :)

Imao sam ja najveci $19, a sad trenutno nemam nista, jer neradim CPA, cekam da mi isplate, a i zauzet sam drugim poslom.

Ja sam sa sharecasha presao na adscendmedia i zarada je mnogo bolja... za 2 meseca sam zaradio 1200 $ , a + radim i na dengee.net za one koji hoce da plate uclanjenje , jer na adcendmedia nema membershipa :)

Inace radim sa passwordima za rar fajlove. Tako sam i napisao u zaahtevu , ne treba ti sajt (navedes da nemas sajt) i odobrili me za 1 dan.

Oni (Adscendmedia) imaju extra servis - tzv. File Gateway gde moras da uradis survey da bi ti se prikazao password, i samo to i radim:p

Evo da pomognem nekom ako netko od vas ima blog najsmesnijisnimci.blogspot.com. Bas sam danas htio na stranicu, kad treba popuniti Adscend tj. downloadati neke smajliće. I tako downloadam, hoću instalirati, a ono neće. Kaže "Faild to install My web Search"

Pa eto ako netko ima taj blog, možda da uključi neko objašnjenje za ljude zašto se to događa ili nešto, jer ovak niti dobije lovu od adscenda niti mu može posjetitelj na blog.

Raymond kaže:
Evo da pomognem nekom ako netko od vas ima blog najsmesnijisnimci.blogspot.com. Bas sam danas htio na stranicu, kad treba popuniti Adscend tj. downloadati neke smajliće. I tako downloadam, hoću instalirati, a ono neće. Kaže "Faild to install My web Search"

Pa eto ako netko ima taj blog, možda da uključi neko objašnjenje za ljude zašto se to događa ili nešto, jer ovak niti dobije lovu od adscenda niti mu može posjetitelj na blog.

Da li mozes ti nama da objasnis sto se to desava jer mozda neko nezna evo npr. ja?

ulysses kaže:
Raymond kaže:

Da li mozes ti nama da objasnis sto se to desava jer mozda neko nezna evo npr. ja?

Sorry ali ne shvaćam pitanje... misliš zašto se ti smajlići ne instaliraju? Ako na to misliš nemam pojma, napisao sam kakvu poruku dobijem. Ako misliš na nešto drugo, pojasni malo ;-)

Raymond kaže:
ulysses kaže:
Raymond kaže:

Sorry ali ne shvaćam pitanje... misliš zašto se ti smajlići ne instaliraju? Ako na to misliš nemam pojma, napisao sam kakvu poruku dobijem. Ako misliš na nešto drugo, pojasni malo ;-)

to je moj blog :D
cudio sam se sto nisam nista dobio od tog sajta
ne znam u cemu je problem
ma na nasim prostorima nema zarade od cpa

e ljudi htio sam se uvijeriti na krivi :) nacin koliko isplacuju za onu SMYLE kampanju i odem kod frenda na komp i skinem i instaliram onaj toolbar i jos sam se rego bzevz. na neku stranicu za smajlice koja se otvorila i sutra dan odem na statistiku kampanje kad ono sve nule osim sto pise

CLICKS 1 a LEADS 0[/u]

Sta znace klikovi na Adscendmedia? Imam ih 4.

Mislim kakvi su to klikovi kad nisu potrebni jer iskoci ti prozorcic koji te poziva na anketu. Ako su klikali onda su htjeli uradit anketu?

Imam 4 klika iz (ITA, AUS, IND, DAN) i nijednog centa zarade.

Jel moguce da mi ne funkcionise kod kako treba pa da ne mogu do kraja odradit ponudu ili klikovi ne znace nista?

Ace_ kaže:
Sta znace klikovi na Adscendmedia? Imam ih 4.

Mislim kakvi su to klikovi kad nisu potrebni jer iskoci ti prozorcic koji te poziva na anketu. Ako su klikali onda su htjeli uradit anketu?

Imam 4 klika iz (ITA, AUS, IND, DAN) i nijednog centa zarade.

Jel moguce da mi ne funkcionise kod kako treba pa da ne mogu do kraja odradit ponudu ili klikovi ne znace nista?

klikovi ti pokazuju ko je sve kliknuo na neki survey, ako ti neko uradi survey pisace ti,
to je kao da imas neku statistiku koliko posto njih je uradilo....

runner kaže:
dali se ankete smiju stavljat na youtube[/align]

Smijes stavljati, ali pod uslovom da video nije copyright.

P.S Sta god te zanima, pitas svog affiliate managera, on ce ti najbolje reci sta se smije, sta se nesmije.

Back
Na vrh