Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wizard kaže:Preko cega gledas statistiku? Mozda su ti jedni te isti klikali vise puta pa zato?
long kaže:Evo ja imam svjeza iskustva sa ovim smećem. Zaradio sam za mjesec i pol oko 80 dolara a onda su me bez upozorenja i obrazlozenja suspendovali. Znači pljačka. Prijateljski vam savjetujem da ih zaboravite.
Davor kaže:long kaže:Evo ja imam svjeza iskustva sa ovim smećem. Zaradio sam za mjesec i pol oko 80 dolara a onda su me bez upozorenja i obrazlozenja suspendovali. Znači pljačka. Prijateljski vam savjetujem da ih zaboravite.
A na kojem si sajtu drzao ovo "smece" i koji su razlog naveli kada su te blokirali?
Mene su banovali jer sam stavio na sajt sa filmovima, dok je kolega dobio vec 4-5 isplata od njih.
Inace posle adsense su mi najbolja PPC kompanija jedina sa fiksnim cenama klika.![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke