• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AdHitz

Probacu pa neka me banuju :D
Pravim neki novi blog na engleskom. Na blog postavljacu razne slike jer ne znam bas dobro engleski.

A sto si skino AdHitz ????
mnogo slabo placaju ili???

Slabo klikaju ovi domaći na strane oglase, a i čuo sam da nije dobro držati adsense s nekim u duetu.

Exreey kaže:
x3m1rx kaže:
adsenseamater kaže:
Koliko maksimalno reklama nože da se postavi na sajt ?

4-5
Ako postavim na blog da se ispod svakog posta pojavi njihov baner sigurno ce me banovati?

Neće te banovati samo ćeti poslati upozorenje ;)

hm... necu ni da pokusavam za svaki slucaj :stars
Postavicu 2 banera na blog ovaj novi sto radim

Jel ovaj Adhitz bolji od Adbrite-a po zaradi? Za strani sajt?

Ace_ kaže:
Jel ovaj Adhitz bolji od Adbrite-a po zaradi? Za strani sajt?

Nzm pošto nikada nisam koristio AdBrite,ali AdHitz plaća ovako pa uporedi šta ti se više isplati :

djetlic kaže:
Nisam nesto u ppcu, ali vidim da se kod nas na njihovim oglasima prikazuju vecinom ptc i forex sajtovi, pa nebi reko da puno placaju.

Pa adhitz je bash napravljen za te stvari.
Adhitz admin je admin od ptc sajta - clixsense.
Oni su solucija za ptc sajtove i ptc related stvari.

Ja sam napravio mali test sa njima na svom sajtu.
Oko 10 % trafike je USA trafika. Minimum 1,000 unikatnih poseta dnevno.
Za 20 dana zarada je svega $5,00, a postavio sam 3 bannera. 468x60 banner je na najvidljivijem mogucem mjestu. Tako da placaju veoma malo..

Chim dodjem do $25 ( min za isplatu ), izvlachim pare i brishem ih, pa cu da trazhim sledecu soluciju.

Par dana sam ih testirao i mogu da kazem da za domaci sajt se uopste ne isplati stavljati ih jedino ako imate neki strani sajt pa moze da dodje kao neka alternativa.

hara91 kaže:
Par dana sam ih testirao i mogu da kazem da za domaci sajt se uopste ne isplati stavljati ih jedino ako imate neki strani sajt pa moze da dodje kao neka alternativa.

Ne isplate se ni za strani sajt :D

adsenseamater kaže:
hara91 kaže:

Ne isplate se ni za strani sajt :D

Ne znam nisam probao jer nemam ni jedan strani sajt :).Ali eto kazes da su losi i za strane sajtove.Ja sam kontao mozda vise klikova bude posto samo imaju strane oglase.

ljudi ako neko hoce da se oglasava za dzabe kod njih neka me kontaktira PM moj baner se vrti kod njih vec 3 meseca za dz

nemogu da objasnjavam preko poruka zaista puno vas je evo ja jednostavno napravim baner na kom adhitz ne racuna clikove evo slika za dokaz
http://www.smuttbucket.com/show-image.php?id=1788f1843eb519d9a112c1dcacdcfb6f
http://www.smuttbucket.com/show-image.php?id=f0d266259bee83f8b30e864ee226f6a4

znaci treba vam 2$ da uplatite adhitz da krene kampanja to jest da krene vas baner da se vrti a ja sam stavio da mi bude 10$ dnevni budzet kao i onda se vrti i vrti... meni vec 3 meseca oko milion ipo impresija i neznam tacno kolko clikova mislim da je oko hiljadu ali adhitz ne racuna te clikove! ko shvata neka mi se javi PM

Ovo je jedino veliko S****, stavio sam ga na 5 svojih blogova, znaci svaki dan nekih 3.000 posjeta, na tih 5 blogova, evo vec treci dan nema niti jedan klik, pa nije caj jbm.

Kakav mi mora biti sajt da bih postavio reklamu?msm da li se ceka da prihvate sajt ili odm stavljam?da li neko ima sajt koji ne koristi?:smack

saradjivao sam sa adhitz i bio prezadovoljan zarada mi bila oko 2$ na dan nekada i preko nekad ispod al to je prosek al kad se skupila solidna suma za isplatu blokirali mi nalog zbog streama na sajtu i wareza..

A najveci fazon kada sam tek poceo rekao sam im tematiku sajta sve da ne bi bilo problema i odg je bio kao ono zvanicno ne podrzavaju al "simpatisu"...

i dodjem dan pred isplatu blokiraju mi racun posaljem im mail a oni kazu ne podrzavamo warez da sam poludeo malo je reci...

Da li se jednostavno moze kopirati link reklame i deliti po faceu i ide zarada???

Jeli zna neko nakon koliko se prikazuju klikovi?

Na adsense je otprilike nakon sto ti neko klikne pa mozda nekih 10-15minuta maximalno!

A ovde?

to je nebitno ... ali nikad nebi koristio tu oglasivacku mrezu

VIC kaže:
to je nebitno ... ali nikad nebi koristio tu oglasivacku mrezu

Pa meni je bitno zato sto mi je preko 150 ljudi poslalo link da su kliknuli, a oni su mi uracunali citavih 11 klikova... pa ne znam u cemu je fazon :/

Back
Na vrh