• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adf.ly Iskustva ?

Ja bih radije postavio pitanje, da li iko ima iskustva u kotra smijeru, tj promocije na adf.ly i slicnim sajtovima .

Svedok kaže:
Mani se ćorava posla da ti ja iskreno kažem.

Zasto corava posla?Adf.ly je fer i korektan isplata uvek u roku i na dan kada treba da isplate oni isplate ili ko je stekao uslove isplacuju svaki put kada imas 5$ na racunu,sto znaci ako svaki dan ima 5$ na racunu svaki dan je isplata.

Nisu uopste corava posla ako imas 30000 poseta dnevno preko refferala a ne preko googla, znaci ubacim njihov kod da kad god neko hoce nesto da vidi na mom sajt mora da ceka 7 sekundi, e sad me zanima kolika je zarada na 1000 klikova, planiram da dnevno imam negde oko 10000 unikata. na ady ly

Jel ima adfly možda mobilni redirekt ko plugrush, juicyads, bitterstrawberry i ostali? Imam 25-30000 mobilne posjete dnevno iz top tier zemalja (USA, UK, Australia), ali nikako naći mrežu koja bude dala dobar cpm i brojila sve posjete, tj. "prodala" svu posjetu. Plugrush i JA su ispočetka kad sam imao 8-10k/dnevno davali cpm oko 3.5-5, sad je pao na oko 1 i broje možda 20% posjete, tj rekli su mi da ne uspiju prodati svu posjetu, što got da to značilo. Od kako smo prešli na bitterstrawberry broje 25-30k posjete dnevno, tj. sve, ali je cpm 1-1.2. Aff menager je preko skypea rekao da budu povisili CPM, i jesu, za 0.2 :crazy_grin Može preporuka i za neku drugu mrežu koja radi sa mobilnim trafficom.

Stvarno sve zavisi koliko i odakle poseta dolazi. Sto se tice sadasnjeg rate-a ne mogu ti puno pomoci posto sam radio sa njima pre jedno 4-5 godina, ako ne i vise. Mogu samo da ti kazem da su korektni i da mi ponekada jos uvek posalju bonus na osnovu stare saradnje iako ne dovlacim nikakav traffic kod njih vec nekoliko godina. Tako da od mene samo pozitivna kritika.

djetlic kaže:
Jel ima adfly možda mobilni redirekt ko plugrush, juicyads, bitterstrawberry i ostali? Imam 25-30000 mobilne posjete dnevno iz top tier zemalja (USA, UK, Australia), ali nikako naći mrežu koja bude dala dobar cpm i brojila sve posjete, tj. "prodala" svu posjetu. Plugrush i JA su ispočetka kad sam imao 8-10k/dnevno davali cpm oko 3.5-5, sad je pao na oko 1 i broje možda 20% posjete, tj rekli su mi da ne uspiju prodati svu posjetu, što got da to značilo. Od kako smo prešli na bitterstrawberry broje 25-30k posjete dnevno, tj. sve, ali je cpm 1-1.2. Aff menager je preko skypea rekao da budu povisili CPM, i jesu, za 0.2 :crazy_grin Može preporuka i za neku drugu mrežu koja radi sa mobilnim trafficom.

Ima plugrush opciju , da ubacis svoju reklamu, ako oni ne prodaju posetu .

sasa1212 kaže:
treba mi mentor za adfly zaradu ...bicu mu referal za uzvrat i dobro cu raditi

vidi pm

Adf.ly je sranje. Placa sranje, i smara sve ljude interneta, amin :p

Ali, imam Adf.ly. Imam na jednom sajtu ono pop up ads, a na drugom imam linkove in my posts and sidebars and footer and header, shortened with Adfly.

Sranje je, placa malo, i ljudi mrze da frequent sajtove koji imaju adfly linkove.

That said, postoje sajtovi na natu i ljudi koji prave pare preko Adfly. Ali iskreno, savetovao bih da se drzis dalje toga, i da pronadjes nesto drugo da radis. Ne vredi Adfly za toliko malo para, and you're like in a team to bug the shit out of the entire internet with the stupid 5-second ads...

And let's not forget that a lot of people associate Adfly with viruses. So if you shorten a... clickbank affiliate link with adfly, for extra monetization, there's a good chance you'll lose potential Clickbank sales, because people will just click out of the 5 second ad and not click the Skip button to get to the destination.

(izvinite na Engleski sto ubacujem, lakse mi je tako da se izrazim cesto)

Back
Na vrh