• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AdBrite registracija

long

Novi član
Tu od
31 Lis 2010
Pozdrav. Htio sam se regati na Adbrite kao publisher i kad sam otišao na njihovu stranicu vidio sam da se sad zove drugačije - SiteScout. Da li je to sada isto ili nešto novo jer ne mogu da pronađem formular za registraciju publishera?

Adbrite je propao, bankrotirao, sad samo preusmeravaju ljude na taj SiteScount. SiteScount nije Adbrite, nemam pojma o tom sajtu, danas prvi put čujem za njega....

Site Scout nije mreža , već alat da prodaješ reklamni prostor kod sebe koji pomaže u statistici rotaciji banera itd...

Back
Na vrh