• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito 2 AdSense naloga ???

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
Ovako,zanima me da li mogu da otvorim adsense nalog na moje ime ?
imam vec jedan nalog ali on je na ime oca,jer kad sam ga otvorio ja nisam bio punoletan i otvorio sam na njegovo ime...cuo sam da ne moze 2 naloga u jednoj familiji
Ako ne moze 2 AdSense naloga u jednoj familiji ok,otvoricu na ime druga,ali me zanima oce li biti problem da sa istog racunara ulazim na 2 AdSense naloga ?

izf kaže:
Ovako,zanima me da li mogu da otvorim adsense nalog na moje ime ?
imam vec jedan nalog ali on je na ime oca,jer kad sam ga otvorio ja nisam bio punoletan i otvorio sam na njegovo ime...cuo sam da ne moze 2 naloga u jednoj familiji
Ako ne moze 2 AdSense naloga u jednoj familiji ok,otvoricu na ime druga,ali me zanima oce li biti problem da sa istog racunara ulazim na 2 AdSense naloga ?

Baš me zanima od koga si to čuo. Ti si ti, otac je otac. Zašto se ne biste smjeli odvojeno baviti istim poslom?

Nece biti problem da udjes na naloge sa istog racunara, to problem nikad nije ni bio :)

cini mi se da sam negdje procitao da 1 clan porodice samo moze da ima adsense nalog ...

Nisam video to da ne smeš da imaš dva naloga na jednoj adresi, mada po nepisanom pravilu teže dođeš do odobrenja za drugi, moja žena i njena sestra imaju naloge na istoj adresi mada doduše svastikin nalog je prilično ne aktivan nakupi 70 evrona svakih pet šest meseci ali čekovi stižu, možda su nešto prevideli u google-u kad kažeš da si pročitao da ne može, za sad nisam naša da ne može, ko zna prelistaj ako ti nije frka gde rekoše da ne može možda je i istina :)

Ja imam 5 naloga , cekovi sa svih 5 racuna stizu,klikcem sam sebi na oglase,stavljam ih na sajtove sa golotinjom i nemam nikakvih problema
Ako mi ugase nalog imam drugi i ak nesto budu zezali samo im kažem da mi je neko ukrao kod ogasa i postavio na te sajtove

Blago tebi..................................

@joker123 samo nastavi tako, sumnjam da ćeš dugo. Ili će ti ugasiti račun ili ćeš biti jedan od rijetkih o kojima će se pisati u žutom tisku kako je "preveslao" Google :D

Ja sam hteo burazera da prijavim na adsense, a ja ga vec imam, i dobio sam odgovor da je zahtev odbijen zbog previse slicnosti sa mojim nalogom..

ciprijani kaže:
Ja sam hteo burazera da prijavim na adsense, a ja ga vec imam, i dobio sam odgovor da je zahtev odbijen zbog previse slicnosti sa mojim nalogom..

Meni su tako prihvatili drugi adsense koji sam na oca napravio i prestao sam svoj koristit, znači nije bilo impresija na mome uopće, i kad je trebala biti 3. već isplata samo su disable-ali oba u isto vrijeme i sad nema teorije da ih ikako kontaktiram...

ooo sad si me bas uplasio :(((
ja sam otvorio na moje ime bez problema sad ..imam 2 adsense naloga ,na jedan je jedna adresa a na ovaj drugi druga ... nema slicnosti sto se tice adrese.samo prezime isto i grad.
zivim u malom gradu i postar zna ko sam iako sam stavio pogresnu adresu donosice mi cek dje treba ;)

smijem li da pocnem da radim na ovaj drugi nalog ?

prijavljivao bi se sa istog racunara na ta 2 naloga,i sa istog racunara bi ubacivao klipove na oba kanala ?

A ne znam, kad sam pravio racun nije moglo nego sam ih kontaktirao i preko maila mi rekli da se smije vise accounta imati na 1 adresi ali eto izgleda da automatski tako banaju..

u mom slucaju 2 razlicite adrese su u pitanju ... i na osnovu toga nebi trebali da me banuju...samo da li ce imati neke veze sto cu sa istog racunara da ulazim na 2 adsense naloga ?
mada uskoro mi stize laptop pa bi mogo jedno vrijeme da ne radim nista ,pa posle sa tog laptopa da ulazim na ovaj novi nalog i da sa laptopa stavljam klipove na youtube ?

a sa ovog desktop racunara da radim normanlno za stari nalog...

Back
Na vrh