• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

1 rijec u naslovu sajta

Ace_

Iskusan lik
Tu od
28 Ožu 2010
Pametno ili ne?

Pokusavam u slabo kompetitivnoj niši rangirati za neki pojam. Kolega ima u naslovu "Keyword - bla bla bla", a ja imam "Keyword". Ocekivao bi da cu ja lakse izbiti na vrh ali on je prvi, a ja se jos koprcam na drugoj stranici. Imamo priblizno isto linkova.

Imate li vi iskustva s 1 rijecju u naslovu. Da li vam je to negativno ili pozeljno ako ciljate na tu jednu rijec?

A sta je s naslovima podstranica ako su 1 rijec? U All-in-one SEO mogu namjestiti i da onaj skroz gore naslov bude rijec.

SEOmoz mi je kratke naslove javio kao losu stvar, ali meni i dalje ne ide u glavu ako zelim rangirati za 1 rijec zasto bi sad dodavao neke gluposti oko nje u naslov?

Molio bih da ne lupate gluposti, nego da se jave iskusniji, Dbomestar i ostali. ;)

E jbg sad, taman sam mislio da napisem nesto pametno. Salji im onda PM i cekaj odgovor.

haha

U biti bilo ko, ko govori iz iskustva je dobrodosao. Ili da makar ima neke osnove spika, a ne: "ja mislim da je tako" bez zasto, bez dokaza, bez ikakvih dodatnih informacija i logicke podloge.

Mozda vam je isti broj linkova, ali je verovatno njegov domen stariji a kvalitet linkova razlicit, pa poradi malo na tome.
Sot se tice ovog oko jurenja keyworda od jedne reci mozda bi i uspeo, ali mislim da je bolje da juris neke longtail fraze jer bi verovatno dobio vise poseta preko njih.

Ace_ kaže:
Pametno ili ne?

Pokusavam u slabo kompetitivnoj niši rangirati za neki pojam. Kolega ima u naslovu "Keyword - bla bla bla", a ja imam "Keyword". Ocekivao bi da cu ja lakse izbiti na vrh ali on je prvi, a ja se jos koprcam na drugoj stranici. Imamo priblizno isto linkova.

Imate li vi iskustva s 1 rijecju u naslovu. Da li vam je to negativno ili pozeljno ako ciljate na tu jednu rijec?

A sta je s naslovima podstranica ako su 1 rijec? U All-in-one SEO mogu namjestiti i da onaj skroz gore naslov bude rijec.

SEOmoz mi je kratke naslove javio kao losu stvar, ali meni i dalje ne ide u glavu ako zelim rangirati za 1 rijec zasto bi sad dodavao neke gluposti oko nje u naslov?

Molio bih da ne lupate gluposti, nego da se jave iskusniji, Dbomestar i ostali. ;)

Mogu reci samo jedno, a to su dvije stvari: :)
Odi u webmaster tool Diagnostics > HTML suggestions > Title tag i pogledaj i pogledaj da li ti je ta stranica navedena pod Short Title tag kao issue. Ne kazem da je to prevelik problem koji ce ti jako utjecati na ranking, ali sigurno te nece nagraditi zbog toga. :)
A i sa gledista korisnika koji pregledavaju rezultate u trazilici misljenja sam da ce ljudi prije kliknuti na site koji ima neki malo duzi Title nego na onaj koji ima samo jednu rijec, tako da i tu vjerojatno gubis dio prometa..
Sigurno postoji neka smislena fraza ili opis koji mozes dodati u title uz taj keyword..

Ako sam u temi, bolje naslov koji ima vise reci, ne samo jednu rec. Ne mislim nego bih i ja da sam Google tako razmisljao. Naravno, tekst stranice treba da odgovara Title i to je u stvari jako, jako bitno.

Jel dobro više reči u domen? Jel dobro ovo?

automatskistrojevizapakiranjeutermoskupljajucufoliju.com

Hellas kaže:
adsenseamater kaže:
skampi kaže:

Odlično ;)

Extra si me dobro nasmejao :)

http://automatskistrojevizapakiranjeutermoskupljajucufoliju.com < Stvarno postoji ;)

http://www.google.com/search?hl=en&...+termoskupljajucu+foliju&aq=f&aqi=m1&aql=&oq=

nije mu bas pomoglo.

Ali po broju posjeta se može vidjeti da jeste...

2321.jpg

skampi kaže:

Zanima me kako ste pronašli ovu domenu? Domena je registrirana kao jedna od 3 parkirne domene na osnovnu domenu pakirnistrojeviheling.com dana 01.03.2011. a vi ste ovaj post pisali samo dan kasnije.

Ali po broju posjeta se može vidjeti da jeste...

2321.jpg

[/quote]

Komentirali ste stranicu staru puna 2 dana i to ne glavnu domenu nego parkirnu domenu.

Ace_ kaže:
Pametno ili ne?

Pravilan izbor domene je 50% SEO. Sa više riječi u domeni lakše se pozicionirati na Google.

Back
Na vrh