• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zvjezdice

adikcija

Iskusan lik
Tu od
23 Lip 2013
E, tražio sam i nisam našao ima li broj zvjezdica (osim dok ne dobiješ prvu) neki utjecaj na prava. Ono, učinilo mi se da nekada nisam mogao davati ocjenu korisnika, a sada mogu, ali možda nisam bio primjetio.

Ne znam tačno kakav uticaj imaju. Postoji samo jedan dio foruma kojem nemaš pristup i kojem trebaš zatražiti pristup. Ali tamo nema ništa što tebe interesuje. Pored toga nema tu nekakvih drugih prava na koje zvjezdice utiču.

Ja koliko znam zvezdice nemaju nikakvog uticaja. Jedino što je neki automatski limit jeste to da se ne vidi potpis za one od manje od 10 postova, a možda ovo limitira i davanje ocena članovima?

Ma nije da me zanimaju neka dodatna prava, očito imam što mi treba, a i svi administratori su izrazito susretljivi i više provode duh pravila nego ih se striktno drže, što je odlično.

Razmišljam o nekoliko foruma (nevezanih za net teme), a OVAJ forum je defnitivno najskladniji od svih na kojima sam bio.

Back
Na vrh