• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetaniche - Affiliate network / program

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Stacy90

Novi član
Tu od
26 Svi 2017
Postova
3
Pozdrav svima! :)

S obzirom da pretpostavljam da vas ovdje ima dosta koji se bavite affiliate-om, kratko ću da vam predstavim Affiliate mrežu Zetaniche.

Zetaniche je performance mreža koja je orijentisana na tržište Balkana, ali i zemalja okruženja, i pruža vam mogućnost da promovišete neke od ekskluzivnih proizvoda u mainstreamu i adultu u kategorijama health, beauty, weight loss, dating i male enchancement.

Pretpostavljam da svi koji radite sa affiliationom znate da je konkurencija u nekim od HQ zemalja velika i da je tržište na neki način prezasićeno. Zetaniche vam nudi rad sa ekskluzivnim proizvodima u gore pomenutim kategorijama, u zemljama u kojima nema toliko konkurencije, a mogućnost zarade je velika.

Isplate se vrše se putem wire, Paxum i Payoneer. Minimalni iznos za isplatu putem wire je 100€, a 50€ za ostale metode isplate. Isplate se vrše mjesečno, polugodišnje i godišnje, ali nudimo i mogućnost sedmičnih i dvosedmičnih isplata za affiliate koji ostvare minimalnu zaradu od 1000€, odnosno 1500€ za taj period.

Takođe jedna od prednosti je account management i podrška na lokalnom jeziku (RS, HR, BIH, SI).

Sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt detalja koji se nalaze na stranici Zetaniche.

Zetaniche se trudi da iskoristi potencijal koji naše tržište ima, i da budemo što bolji na tom polju. Svi koji koji se bave affiliate-om, a žele da učestvuju u našem razvoju, a pritom uvećavaju svoje prihode, više su nego dobodošli da nam se pridruže.
 

Stacy90

Novi član
Tu od
26 Svi 2017
Postova
3
Pozdrav svima! :waving

Zeta-Niches.jpg


Nevezano da li ste iskusni affiliate ili na svojim počecima u affiliate marketing-u, sasvim sigurno se često zapitate da li ste izabrali ili ćete tek izabrati najpogodniji i najprofitabilniji niche za promociju.

Zetaniche vrijedno radi na ispitivanju tržišta i na preciznom targetiranju potreba publike, te nastoji da u svojoj ponudi offer-a za promociju uvijek ima najtraženije proizvode. Zetaniche je fokusirana na promociju proizvoda u regionima koji nisu toliko kompetitivni, tako da je izbor promocije naših proizvoda, koji su izuzetno traženi među publikom, ali u regionima u kojima nema toliko konkurencije, zapravo dobitna kombinacija za svakog publishera.

Kako izabrati niche za promociju?

Ukoliko ste direktni vlasnik sajta, izaberite niche koji je blizak sadržaju vašeg sajta, za koji znate da bi publika vašeg sajta mogla pozitivno reagovati.
• Ukoliko radite sa više izvora trafike ili imate namjeru da radite, izaberite niche koji je blizak vašim interesima, jer ćete lakše razumjeti potrebe publike i vašu kampanju učiniti profitabilnijom.
• Izbor niche-a po popularnosti, uzimajući u obzir konkurentnost regiona za promociju.

Sve ovo i mnogo više pročitajte u našem posljednjem blog post-u koji je za vas pripremio vrijedni Zetaniche team. Pripremili smo za vas detalje i prednosti niches sa kojima naša mreža radi, kao i neke sugestije koje niches i subniches izabrati, zavisno od sadržaja vašeg sajta, potreba i ciljeva. Naravno nisu izostali ni prijedlozi koje offere izabrati u kojoj kategoriji. Zbog svega navedenog nemojte propustiti da posjetite naš blog!

Zeta NICHES su: health, weight loss, beauty, dating, make money.

Zemlje koje pokrivamo su: Rumunija, Finska, Bugarska, Litvanija, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Albanija, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Slovačka, Letonija, Crna Gora, Kipar, Češka, Estonija, Portugal, Makedonija, Kazahstan, Maroko, Belorusija, Grčka, Italija, Poljska i Ukrajina.

Pridružite se našoj mreži već danas! Za više informacija kontaktirajte nas putejm emaila ili skajpa.
 

Stacy90

Novi član
Tu od
26 Svi 2017
Postova
3
Pozdrav svima,

Zetaniche tim vrijedno radi kako na svojoj mreži i bogaćenju palete proizvoda za naše drage affiliate tako i na pripremanju raznovrsnog sadržaja za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa našom mrežom ali i uopšte da se upuste u svijet affiliationa.

Tako smo odlučili da našim ovosedmičnim postovima svim posjetiocima naše stranice bolje priblilžimo našu mrežu, način na koji ona funkcioniše, kao i ovosedmične TOP offere.

week4-07.09.2017.jpg


Pa smo Vam tako izdvojili nekoliko koraka koje je potrebno da znate da biste pokrenuli svoju prvu kampanju kod nas. Na koji način da zatražite offere, koje ad metode nudimo, kako da postavite tracking, pratite statisktike, a i više možete saznati u našem posljednjeg blogu.

A ukoliko ipak niste sasvim upoznati sa samim pojmom affiliationa, dali smo Vam i nekoliko pojašnjenja da dobijete jasniju sliku o tome sta ono zapravo predstavlja i na koji način sebi možete ostvariti dodatnu zaradu kao affiliate.

Takođe smo vam izdvojili i Top Offers of the week. Ali, ovdje još nije kraj…

Imaćete priliku da pročitate koje su prednosti promovisanja naših premium SMS offera, kao i šta zapravo one predstavljaju.

Kao što vidite, mnogo interesantnog sadržaja smo pripremili za Vas u blog postovima za ovu sedmicu i pripremaćemo ubuduće, zato budite slobodni da svratite na našu stranicu u svako doba i pogledate šta smo Vam izdvojili.

A ukoliko se još niste pridružili našoj mreži, sada je pravo vrijeme. Zetaniche tim čeka na Vas!

Naravno, za sva dodatna pitanja koja budete imali, možete nas direktno kontaktirati putem maila i Skajpa. :waving
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh