• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Želim studirati na daljinu, znaš li Tech?

Kristina C

Novi član
Tu od
24 Tra 2024
Pozdrav svima, ja sam poslovna žena i u zadnje vrijeme sam zainteresirana za pohađanje tečaja i proširenje znanja o kriptovalutama jer mi se jako sviđa ova tema i tražim alternativu koja mi omogućuje studiranje na daljinu iz osobnih razloga. Nedavno sam, istražujući na internetu, pronašao magisterij na Tehničkom sveučilištu i smatram ga vrlo zanimljivim i da mogu udobno učiti od kuće i svojim tempom.

Želio bih saznati od nekoga tko je studirao ovdje na ovom sveučilištu i je li znanje koje nudi korisno. Puno ti hvala.

ja sam poslovna žena i u zadnje vrijeme sam zainteresirana za pohađanje tečaja i proširenje znanja o kriptovalutama
A kako ti je došla ta misao? Jeli ti to netko rekao ili si se tek tako sjetila? Palo ti je napamet? :)
Odakle si, u kojoj si zemlji?

Palo ti je napamet? :)
Ili joj se sanjalo, he he. :D Dobro si i ti primijetio Voditelju da je naša Kristina čudan svat. Tako prvo nastupa kao poslovna žena:
ja sam poslovna žena
Da bi u istom postu promijenila spol prvi put:
Nedavno sam, istražujući na internetu, pronašao magisterij na Tehničkom sveučilištu
a odmah zatim i drugi put:
Želio bih saznati
He he, :p zaboravi se čovjek.

Back
Na vrh