• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zabrana stranih kladionica u BiH

Srdjan87

Legenda
Tu od
6 Ruj 2010
Mislim da je ovo jako los potez. Ja tu i tamo odigram nekad kladionicu cisto da ispratim rezultate kola, ali ovo je bezveze. Ne mora se ona smatrati kockom, posto dosta ljudi analizira utakmice, prati bukvalno i 6 Svedsku ligu, i zivi od kladionice. Ja razumem da se pored skole, obrazovnih institucija ukidaju iste, ali takodje sam misljenja da svako u svojoj kuci moze da odigra po neki tiket online posto nikog ne ugrozava. Nadam se da nece poceti sa prevelikom cenzurom interneta, a ovo je jedan korak ka tome.

freemind

Legenda
Tu od
16 Stu 2009
Ja tu i tamo odigram nekad kladionicu cisto da ispratim rezultate kola, ali ovo je bezveze

Nije zabranjen pristup uopste, sigurno imas domace kladionice , da zadovoljis svoju strast.

Ovo je sasvim "normalna"stvar , gde lokalni vlasnici kladionica uz pomoc zakona gledaju da ostvare sto vecu dobit, i time potisnu konkurenciju.

Ako neko ovo vezuje samo za balkan, prilicno gresi, jer postoji mnogo primera, gde su na razne nacine zatvarali firme i preduzeca,i hapsili ljude, ako udjes u "zabranjeni "sektor, tipa farmacije, ili finansije, gde je samo za javnost sve transparentno, ali u stvarnom zivotu mozes prilicno da nagrabusis, ako pokusas da udjes u igru .

m1l4n

Dobro znana faca
Tu od
5 Lip 2012
Ma lako je ovo zaobici samo proxy neki ili nesto, ili hide my ass nace se nacin :D

freemind

Legenda
Tu od
16 Stu 2009
Ma lako je ovo zaobici samo proxy neki ili nesto, ili hide my ass nace se nacin

Ti sa proxijem stitis svoju anonimnost na sajtu koji posecujes, ali i dalje ides preko svog internet provajdera, i on te blokira odmah, tako da, morao bi ici preko nekog satelitskog provajdera ili slicno.

goran89

Aktivni član
Tu od
31 Lis 2009
koliko ja znam u Srbiji je odavno zabranjeno kladiti se u stranim kladionicama
cak i pre nego sto su ove nase domace pre par meseci omogucule kladjenje online :sigh

m1l4n

Dobro znana faca
Tu od
5 Lip 2012
freemind kaže:
Ma lako je ovo zaobici samo proxy neki ili nesto, ili hide my ass nace se nacin

Ti sa proxijem stitis svoju anonimnost na sajtu koji posecujes, ali i dalje ides preko svog internet provajdera, i on te blokira odmah, tako da, morao bi ici preko nekog satelitskog provajdera ili slicno.

Pa dobro kazem naslo bi se nesto :D
Mada ko se jos najeo hljeba od kladionice :p

webevil

Član
Tu od
21 Sij 2013
goran89 kaže:
koliko ja znam u Srbiji je odavno zabranjeno kladiti se u stranim kladionicama
cak i pre nego sto su ove nase domace pre par meseci omogucule kladjenje online :sigh

Ovo nije tacno, mozes se slobodno kladiti online i primati isplate wire transferom na devizni racun u banci ... Cak i u bankama (npr. raiffeisen) koje traze pre podizanja novca da se podpise osnov priliva imas sifru za online kladjenje. Informacija iz prve ruke :)

Hellas kaže:

Upravu si, ovo je cist monopol, i osim toga nemaju ama bas nijedan razlog da urade tako nesto.

optimista

Iskusan lik
Tu od
11 Kol 2011
ovo me podseti malo na prenos lige sampiona u srbiji kod nas.. na rts1 prenose samo sredom a utorok nema vise i mislim da je na tome mnogo reagovala tv arenasport jer su oni maltene "glavni" za te velike fudbalske i ostale "manifestacije" pa resili bar da uklone utorak za prenos na rts-u
p.s. izvinite na malim slovima.

nickname-zg

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2012
To su sredili vlasnici domaćih kladionica, a ministarstvu financija paše jer će sigurno pobrat proviziju od domaćih kladionica, i ubrat porez od većih dobitaka koji ne bi dobili u slučaju velikog dobitka u stranoj online kladionici

kostolomac

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2011
Upravo je na TV-u bilo kako je Ministarstvo Financija povuklo ovu odluku o blokiranju kladionica, jer su bili uptuzivani za cenzuru interneta, a razlog zbog kojeg su prvobitno blokirali kladionice i kockarnice je taj sto se izbjegavao porez na dobitak prilikom kladjenja na stranim sajtovima.

vlada13

Novi član
Tu od
22 Svi 2013
U Srbiji kao jeste zabranjeno, ali još uvek postoji mogućnost online klađenja u stranim kladionicama i sve radi ok i isplata i uplata preko moneybookersa, ja čak igram i poker :D

torbaman

Novi član
Tu od
6 Sij 2012
vlada13 kaže:
U Srbiji kao jeste zabranjeno, ali još uvek postoji mogućnost online klađenja u stranim kladionicama i sve radi ok i isplata i uplata preko moneybookersa, ja čak igram i poker :D

Istina ja sam čitao po forumima zakonski ne sme ali u bankama dozvoljavaju s'tim da ostaje trag novčane transakcije tako da se nezna hoće li to neko naknadno da proverava.

Mene interesuje da li se uplatom na poker sajt(koji nije na listi) krši zakon?

Na onoj listi sajtova za zabranu iz Feb.2012 se nalaze samo:
fulltiltpoker dot kom
poker770 dot kom
888poker dot kom
.. sve ostalo su betting sajtovi.

Da li to znači da se uplatom na pokerstars ili partypoker ne krši taj zakon??

Na vrh