• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YT KANAL "ZA PSE"

iamkermit94

Član
Tu od
27 Stu 2017
Pozdrav, napravio sam svoj prvi yt kanal i objavio prvi klip :)
mozda nema logike, ali imam u glavi neki biznis model kako cu sve to da monetizujem i naplatim posecenost, ako je bude, a verujem da ce biti ako se potrudim :)
pogledajte klip :)
link do kanala: ZA PSE
https://www.youtube.com/watch?v=WqapIsCt-oE

weblinks

Aktivni član
Tu od
1 Tra 2014
Dušu dalo za društvene mreže... ;)

Ubaci intro i outro, 2-3s, ne duže - intro da stimulišeš ljude da dele video (probaj da ne budeš baš očigledan, već igraj na kartu emocija i ljudskosti, ili bezobraznije - neljudskosti ako ignorišu), outro jer ti se naglo prekida snimak - npr. fade out plus neki URL, ili logo.

Srećno!

P.S. Možda je previše dug video za ovakvu vrstu poruke...

iamkermit94

Član
Tu od
27 Stu 2017
weblinks kaže:
Dušu dalo za društvene mreže... ;)

Ubaci intro i outro, 2-3s, ne duže - intro da stimulišeš ljude da dele video (probaj da ne budeš baš očigledan, već igraj na kartu emocija i ljudskosti, ili bezobraznije - neljudskosti ako ignorišu), outro jer ti se naglo prekida snimak - npr. fade out plus neki URL, ili logo.

Srećno!

P.S. Možda je previše dug video za ovakvu vrstu poruke...
Ma tek treba da naucim da koristim sve opcije, svaki dan cu da citam o tome pa malo po malo, imam jedno pitanje, u tags tj oznake dodajem kljucne reci za koje zelim da se video rangira na google?
izbacio sam jos jedan snimak , voleo bih da ga neko podeli ako mu nije tesko, bitno je samo da ljudi vide par klipova i da se podeli negde, kasnije vec to ide prirodno samo od sebe.. https://www.youtube.com/watch?v=JGfSviSnQu4&t=38s
https://www.youtube.com/watch?v=tyC9_bW9xko

lazar:)

Član
Tu od
6 Sij 2010
Pozdrav,

Super ti je zamisao i zanimljiv projekat samo budi istrajan i pokusavaj da napravis neki svoj brend od toga. Nadji neke forume koji se bave istom temom ukljuci se i trazi ljude sa slicnim zanimanjima samim tim ces dobiti reakcije nazad. Mozes da potrazis i druge YT kanale koji se bave slicnom temom i tamo da komentarises i upucujes ljude na svoj kanal. Kao sto sam naveo na pocetku pokusaj da od samog starta imas neki odredjeni plan i da ga se drzis najbitnije ti je da brendiras kanal po pitanju svoje teme. Sto se tice hashtag-ova oni ti najvise sluze za YT search i jako je bitno da imas dobre tagove i naravno da imas neki svoj trademark. Preporucio bih ti i Instagram platformu da koristis moze ti mnogo pomoci oko reklamiranja istog kanala. Nadam se da ces biti istrajan i uspeti sve najj :waving

Jeronimo034

Iskusan lik
Tu od
8 Ožu 2016
S'obzirom da video snimke uzimas tj da su tudji, ocekuj da ces kratko sve ovo da radis.

iamkermit94

Član
Tu od
27 Stu 2017
Jeronimo034 kaže:
S'obzirom da video snimke uzimas tj da su tudji, ocekuj da ces kratko sve ovo da radis.

Najverovatnije si u pravu, srecom pa sam odustao od razvoja ovog kanala, napravicu novi isto vezan za tu tematiku, ali za svoj webshop koji sam napravio..

Na vrh