• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube Shorts zarada

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Kao sto smo upoznati YT je od 01.02.2023-e uveo monetizaciju kratkih video klipova (shorts) i preoteo mnogo kreatora
sa popularne platforme TikTok.
Da li se isplati raditi ovaj sadrzaj?
Po mom misljenju,NE,jer treba biti stvarno ultra popularan da bi se ostvario ozbiljan prihod.
No,ne zelim nikome kvariti volju unapred.
Probajte i sami se uverite koliko ima smisla praviti kratke filmice.
Radi lakse orijentacije iznecu vam moje misljenje da se na 1000 shortsa zaradi od 0.01-0.03 $.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Da li se isplati raditi ovaj sadrzaj?
To bi nam trebao reći netko tko se je okušao u ovomu. :rolleyes:
Po mom misljenju,NE,jer treba biti stvarno ultra popularan da bi se ostvario ozbiljan prihod.
Eto, što više reći? :) Ja Mico tvoje mišljenje cijenim jer ovo kažeš kao stari Forumaš i iskusan YouTuber. :p
Probajte i sami se uverite koliko ima smisla praviti kratke filmice.
Meni se osobno to nikad nije sviđalo pa nisam ni snimao niti ću. To, po meni, i nisu pravi filmovi nego kao da djeca snimaju. :)
No naravno, nemam ništa protiv; to je dobro tko voli. :D

Back
Na vrh