• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YouTube/PayPal

kecman

Član
Tu od
11 Velj 2013
Postoji li mogucnost da novac od zarade sa YT stize na PayPal ili neki slican 'online' racun nadam se da me razumete :D
Ne zaradjujem nesto preterano puno, 5, 6 dolara dnevno u proseku, sto i nije lose s' obzirom da s' dupeta zaradjujem.

Postoji mogucnost samo zavisi kako youtube koristiš,ako ga koristiš za adsense onda ti zarada stiže čekom koliko sam upućen .

Znam da mi stize cekom, problem je sto vec dva meseca ne stize, ne znam zasto, do sada je sve bilo ok, primetio sam da mi vise ne pise Serbia and Montenegro vec samo Srbija sto pre nije bio slucaj...
Sve vise razmisljam da ih odjebem i da probam sa nekim od onih sajtova za zaradu...

edit: Dok sam pisao ovu poruku odgovorili su mi sredili su sve, i rekli da ce poslati cek u sledecih 7 do 10 dana :D

Ali ako neko zna kako da se prebacim na neku online transakciju neka mi javi.

Back
Na vrh