Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pit1983 kaže:
karudijan kaže:Ovaj forum izgleda da je "puko" čim nema nikakvih odgovora. Kanal mi je na pregledu za monetizaciju još od avgusta 2018 i do dan danas ništa. Sve sam ispunio, broj pregleda, subskrajbera, i ništa! Jel ima negde poslati e-mail, nekako ih naterati da odrade odobravanje brže?
Pozdrav, moraš da čekaš, na žalost ne postoji nikakav mejl koji će da ubrza rešavanje tvog problema. Pokušaj preko neke partnerske mrežekarudijan kaže:Ovaj forum izgleda da je "puko" čim nema nikakvih odgovora. Kanal mi je na pregledu za monetizaciju još od avgusta 2018 i do dan danas ništa. Sve sam ispunio, broj pregleda, subskrajbera, i ništa! Jel ima negde poslati e-mail, nekako ih naterati da odrade odobravanje brže?
Ja mislim da te mreže više i ne postoje a nisu bile od koristi ni prije, izgleda.Koja je sada mreza aktuelna?
Naravno da postoje,jer sam licno na Social Blade ili kako ih vec sada zovu RHEI.Ja mislim da te mreže više i ne postoje a nisu bile od koristi ni prije, izgleda.
Glavno da su svi zadovoljni.I naravno uzimaju mi 20% od zarade.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke