• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube Partnerske mreze 2016

Ja sasvim slucajno zagledao, meni je oko 4 pa reko da nije to mozda mnogo.

jocar96 kaže:

I ja sam partner sa Quiz Group i sasvim sam zadovoljan 3 cpm
Prije toga sam bio na adsense smjesna zarada.

Pit1983 kaže:
jocar96 kaže:

I ja sam partner sa Quiz Group i sasvim sam zadovoljan 3 cpm
Prije toga sam bio na adsense smjesna zarada.

Meni jos uvek nije jasno kako je moguce da preko neke mreze moze da se zaradi vise nego preko Adsensa?

volimdaucim kaže:
Ma lupetaju i izmisljaju jer imaju referale pa nude da se preko njih registruju.

Predlozite mi neku mrezu, bio sam 2017 partner sa ifreezone mrezom ali su je ukinuli i nema je vise, koja je mreza dobra?

Ovaj forum izgleda da je "puko" čim nema nikakvih odgovora. Kanal mi je na pregledu za monetizaciju još od avgusta 2018 i do dan danas ništa. Sve sam ispunio, broj pregleda, subskrajbera, i ništa! Jel ima negde poslati e-mail, nekako ih naterati da odrade odobravanje brže?

Mnogima ne odgovaraju po nekoliko meseci, ne znam sta se desava u poslednje vreme.. Da li si probao sa nekim partnerskim mrezama?

karudijan kaže:
Ovaj forum izgleda da je "puko" čim nema nikakvih odgovora. Kanal mi je na pregledu za monetizaciju još od avgusta 2018 i do dan danas ništa. Sve sam ispunio, broj pregleda, subskrajbera, i ništa! Jel ima negde poslati e-mail, nekako ih naterati da odrade odobravanje brže?

jesi probao sa adsensom ?

karudijan kaže:
Pozdrav, moraš da čekaš, na žalost ne postoji nikakav mejl koji će da ubrza rešavanje tvog problema. Pokušaj preko neke partnerske mreže

Čekam više od godinu dana i ništa a na kanalu je sve moj sadržaj, nije tudji video, ili nešto reemitovano sa TV-ai td...
Koje partnerske mreže preopručujete?

Samo da znate ne moze se postaviti nova tema, izacuje neki MyBB SQL Error

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

kako se sada postaje clan neke partnerske mreze?
bio sam u ifree zone ali ona vise ne postoji, trenutno sam na cekanju da mi odobre kanal za unovcavanje
a to su ranije sve partnerske mreze omogucavale, bar sa ifree kada su me primili oni su mi odobrili zahtev za yt unovccavanje.

Koja je sada mreza aktuelna? probao sam ove popularnije i nece iz nekog razloga da mi odobre uclanjenje a nemam copyright strike ni na jednom videu

Ja mislim da te mreže više i ne postoje a nisu bile od koristi ni prije, izgleda.
Naravno da postoje,jer sam licno na Social Blade ili kako ih vec sada zovu RHEI.
I naravno uzimaju mi 20% od zarade.

Back
Na vrh