• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

website auditor pomoc

oknedar

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Interesuje me da li se jos nekome dogadja kada koristi website auditor, kada analizira kljucne reci za neku stranicu da za iste reci i isti sajt bez promene sadrzaja u roku od par minuta da totalno razlicite rezultate. Recimo, za moj sajt sam odabrao nekih 5 kljucnih reci i onda mi pokaze da je strana optimizovana ukupno 73 posto, pa onda po recima neke manje neke vise.
Posle 2 minuta uradim istu analizu i onda pise 46 procenata. Pa onda kao imate recimo 8 kljucnih reci i pored pise da je to malo da treba da povecam na 15. Ja povecam na 13 i onda mi pise da je to mnogo da treba da bude priblizno 6, i tako neke suprotnosti.
Pozdrav

Back
Na vrh