• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Web sajt za zaradu od linkova

Maarkos001

Novi član
Tu od
25 Kol 2012
Caos drugari :)

Vec 3-4 godine unazad se bavim izradom sajtova za klijente i toga mi je vise preko glave :D Svakodnevno zivkanje telefonom, te nije im jasno ovo, ono... Nemam vise strpljenja ni zivaca za objasnjavanja i ugadjanja.

Sada bih hteo da otvorim svoj web sajt sa bazom podataka za download raznoraznih fajlova, sa sharecash linkovima. Planiram na taj sajt da ubacim veliki broj "fajlova", bukvalno od igle do lokomotive. E sad, namerno sam ovo fajlova stavio pod navodnike... jer ne planiram da zaista svaki fajl uploadujem na neke servere nego jedan isti sharecash link da koristim za sve te "fajlove" na sajtu.

Sta mislite o tome, jel bi to moglo da uspe? Znam da nije nikako fer prema korisnicima tj. posetiocima, ali verovatno ste i sami dosta puta nailazili na takve strane sajtove. Ja jesam dosta dosta puta :D

jeste da ces zeznuti posjetioce ali nisi im nista ukrao, nisi im uzeo novac, svakako su oni htjeli da prevare autore igrice/programa jer su googlali za crack pa dosli na tvoj sajt :D moje misljenje je da moras ubaciti bas puno fajlova, imas wordpress i njegove bulk post creator plugine .... nadji neki sajt koji to vec radi, nadji sitemap tog sajta i izdvoji naslove igrica/programa ... onda to ubacis u bulk post creator i recimo za jedan sat ubacis 10 hiljada fajlova ... naravno sve vode na isti link .... ubacis sitemap u google webmaster tool i cekaj da google indeksira ... ja sam nesto slicno poceo pa cemo vidjet, ubacio sam 200k clanaka, nije download niša već nešto drugo ... javi i ti dokle si stigao

Back
Na vrh