• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web direktoriji sa velikim Autoritetom?

marijahr86

Novi član
Tu od
9 Lis 2013
Postova
2
Poštovanje, molim vas za pomoć u 2015 godini, imam par pitanja za Vas.

Kako da procjenim da li je direktorij dobar?

Pitanje 1:
Npr: Autoritet domene je 50, autoritet kategorije je 20 u kojoj bi se trebao nalaziti moj link, da li je to dovoljni dokaz da je to dobar direktorij ili opet postoji "možda".

Pitanje 2
Još me zanima kako se gleda taj autoritet domene, tj. iznad koliko je najbolje hvatati direktorije iznad 20 ili 30 ili 40?

Pitanje 3
Ako logički razmišljamo autoritet znači = da što više web stranica govori o tebi, ali ako ima loše linkove ili farme prema sebi onda ne bi trebao imati veliki Autoritet Domene, zar ne? možda ja krivo razmišljam?

Pitanje 4
Npr da li mi može naškoditi direktoriji koji ima 30 ili 40 autoritet domene?
Šta je najavžnije gledati kod dorektorija, da li autoritet domene i stranice ili PR ili šta?

Pitanje 5
Npr, autoritet domene direktorija je 60 i ja želim tamo napisati svoj unikatan članak, isto tako na svojoj web stranici imam unikatan članak tematski vezan, da li je dobro linkati iz tog članaka koji objavim na direktoriju i koliko to pomaže u 2015 godini, da li to prolazi kod google i koliko daje važnost u postizanju pozicija? Još nešto u ovom slučaju d ali je bolje linkati na Index stranicu ili na članak? Koja je razlika?

unaprijed hvala na odgovorima.
 
Back
Na vrh