• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vrijednost razmjene linkova

alecmreza

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Posto planiram otvoriti web direktorij.
Ljudi ce moci stavljati svoje link,clanak i to a za zamjenu ce morati uzvratiti s linkom.
Pa me zanima dali ce meni u seo-u pomoci sta taj njihov link?
Planiram i napraviti dobru off site optimizaciju i to.
Kupio sam Senuke Xcr program pa s njime mislim raditi backlinkove.
Pa me sada samo to zanima.
Isto tako bih koristio samo 10 anorch tekstova.
Planiram staviti besplatnu prijavu i placenu prijavu(Na glavnom sajtu sa strane bi bio link) To samo za pocetak vazi.
Planirao sam i uloziti u reklamu dosta novca mislim da bih imao posjete i to.
Jer ljudi bi stavljali svoje blogove u direktorij vec kada je dabe a svaki link dobro dode.
Pa me sada zanima isto tako i vase misljenje

alecmreza kaže:
Posto planiram otvoriti web direktorij.
Ljudi ce moci stavljati svoje link,clanak i to a za zamjenu ce morati uzvratiti s linkom.
Pa me zanima dali ce meni u seo-u pomoci sta taj njihov link?
Planiram i napraviti dobru off site optimizaciju i to.
Kupio sam Senuke Xcr program pa s njime mislim raditi backlinkove.
Pa me sada samo to zanima.
Isto tako bih koristio samo 10 anorch tekstova.
Planiram staviti besplatnu prijavu i placenu prijavu(Na glavnom sajtu sa strane bi bio link) To samo za pocetak vazi.
Planirao sam i uloziti u reklamu dosta novca mislim da bih imao posjete i to.
Jer ljudi bi stavljali svoje blogove u direktorij vec kada je dabe a svaki link dobro dode.
Pa me sada zanima isto tako i vase misljenje

Nakon nekoliko godina, jel projekt izrade web direktorija uspio ili je sve zagaslo ?

Back
Na vrh