• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VPS? Dedicated server?

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Pozdrav svima,

Pitanje za osobe koje imaju iskustva s ovim. Tražim jeftine VPS-ove (0.15$ dnevno da koštaju) a da konfiguracija bude donekle pristojna.

I ako kupim dedicated server koliko VPS-ova mogu da napravim od jednog takvog servera?

Ja se iskreno nadam da će mi netko prosvijetliti s odgovorom na pitanja.

Svako dobro

sema kaže:
Ja koristim ovaj windows VPS: https://bermanhosting.com/windows-vps.php
Dosta je jeftin a stabilnost relativno dobra :)

Hvala

To mi je i dalje preskupo s obzirom da bi mi jedan takav VPS donjeo 12$ zarade -> profit od 0.01$ - treba mi veća razlika u cijeni. Ako netko zna gdje se može nabaviti za 5-6$ pa da uspijem poduplat iznos - e to bi bilo već isplativo :)

M00nlander kaže:
sema kaže:
Ja koristim ovaj windows VPS: https://bermanhosting.com/windows-vps.php
Dosta je jeftin a stabilnost relativno dobra :)

Hvala

To mi je i dalje preskupo s obzirom da bi mi jedan takav VPS donjeo 12$ zarade -> profit od 0.01$ - treba mi veća razlika u cijeni. Ako netko zna gdje se može nabaviti za 5-6$ pa da uspijem poduplat iznos - e to bi bilo već isplativo :)

A to je stvarno najjeftiniji na kojega san naiša, a da ima neke prihvatljive performanse.
Ako ne ništa uvik možeš podignit virtualne mašine i stavin VPN na njih.
Ali ako nemaš dovoljno dobar kompjuter može poprilično uništit korisničko iskustvo.

Ako naiđeš na šta jeftinije javi ;)

sema kaže:
M00nlander kaže:
Hvala

A to je stvarno najjeftiniji na kojega san naiša, a da ima neke prihvatljive performanse.
Ako ne ništa uvik možeš podignit virtualne mašine i stavin VPN na njih.
Ali ako nemaš dovoljno dobar kompjuter može poprilično uništit korisničko iskustvo.

Ako naiđeš na šta jeftinije javi ;)

Našao sam nekog lika koji prodaje VPS za 7.60$ - not bad najeftinije za tu performansu

Back
Na vrh