• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VAZNO - Promjene na IZF forumu!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Pozdrav ekipo,

evo dugo se nisam javljao na forumu.

Dosta sam bio okupiran poslom pa nisam nikako nalazio vremena da se bavim ovim forumom.

Jako mi je draga ekipa i sve teme koje smo ovdje pokrivali i zbog toga mi je krivo da je situacija na forumu takva da je bio dosta zapušten.

Nije bilo aktivnog bavljenja forumom i nazalost to se poprilicno osjetilo. Upravo iz razloga sto nisam bio u mogucnosti baviti se forumom sam ga odlucio prepustiti nekome drugome.

Forum sam prepustio jednom od nasih starijih clanova na forumu a to je blogex tj. Ivanu. S obzirom da je Ivan od ranih dana clan foruma i dobar prijatelj kojeg osobno znam, tako i znam da ce forum biti u jako dobrim rukama.

Iako je bilo ponuda za preuzimanje foruma u razgovoru sa Ivanom shvatio sam da bi on zapravo bio najbolja osoba za to. Kroz razgovore sam shvatio da on ima kapacitete i resurse da se bavi forumom, dok ja nazalost to nisam imao više.

S obzirom da i u svom poslu radi odgovornu ulogu i dobar je organizator vjerujem da ce uspijeti se posvetit i organizirat forum kako bi forum opet bio aktivan i kako bi se opet vracali clanovi foruma i stalno pratili zanimljive teme.

Nakon kratkog perioda uhodavanja vjerujem da je ovo novi pocetak za forum i da ce u narednom periodu biti puno razloga za pracenje ovog foruma.

A eto i mene ekipa, puno toga se promjenilo od kad sam i sam bio aktivan clan ovog foruma i definitivno je on zasluzan za moj online uspjeh. Iz neke ljubavi i sentimentalnosti odlucio sam se preuzeti ovaj forum u dogovoru sa Davorom. Imam neke ideje za nove podforume i nove teme i za osvjezavanje starih. Kao sto i puno membera misli, vrijeme je da se forumu vrati onaj stari sjaj te da postane jos bolji i privuce jos puno novih membera, dobrih i zustrih rasprava, ucenja itd…

Obzirom na vrlo gust raspored i druge obveze planiram suradnju sa administratorima i moderatorima foruma. Ako ima ekipe koja i dalje kao ja vjeruje da ovaj forum moze biti jos i bolji nego sto je bio i sto sada je, molim zainteresirane da me kontaktiraju na PM kako bi mogli dogovoriti kako cemo dalje i podijeliti razmisljanja.

Zelim da forum i dalje ostane zajednica i da svatko zna i osjeti pravo da kaze i savjetuje sto bi trebalo poboljsati i napraviti kako bi i Vama vracanje na forum i sudjelovanje u istom bilo zanimiljivije i bolje jer bas vi clanovi ovog foruma cinite taj isti forum bolji za sve nas.

Srdacan pozdrav svima i veselim se radu sa svima vama.

Kad bilo koji forum zamre,treba i vremena i truda da se ponovo ozivi.
Ali OK,valjda cete uspeti sa reanimacijom.

hvala decki, nadamo se i mi i znamo da ce trebati i rada i truda. Polako s vremenom vjerujem da cemo i uspjeti. Ako zelite pomoci i dati koji savjet/ideju, PM me da napravimo neku skype groupu i krenom s time

Dali planiraš napravit update foruma i ispravit bugove?
Osim foruma možda bi bilo dobro napraviti i portal.

kres0 kaže:
Dali planiraš napravit update foruma i ispravit bugove?
Osim foruma možda bi bilo dobro napraviti i portal.

Bok kres0, kako mislis portal ? mislis webstranicu sa novotarijama u svijetu IM i slicno ? Mislim napraviti updejt ali ocekujem da je to veliki posao i treba mi svakako programerska podrska. Imam programere u tvrtci no treba tu biti pazljiv da se sve ne srusi jer forum je stvarno kvalitetan i ima puno kvalitenog sadrzaja i tema. A i kako mi pricamo tako se nove pisu i planiraju pustiti uskoro van. Imas li kakvih ideja vezano za portal i slicno, svaka je dobrodosla i samo me kontaktiraj na PM.

Ovaj forum bi ponovo zivnuo i bio aktivan kada bi se pisalo o novim nacinima zarade,alternative youtube zaradi,adsense zaradi,bitkoin zarada bi me kao i mnoge zanimala da neko ko poseti neki sajt gde se rudare bitkoini i rudari u saglasnosti sa posetiocima sajta i da dele prihod od rudarenja sa vlasnikom sajta...to su neke teme koje bi osvezile dosadasnje teme,koje vise i ne vaze kao npr.za youtube jer je promenio pravila sto se tice monetizacije...

rendulicivan kaže:
Ako zelite pomoci i dati koji savjet/ideju...
Mislim da je Amazon (i nacini zarade na njemu) zasluzio svoj pod-forum :)

Najbolje admine da ti okupis ekipu IT strucnjaka koji bi pokrenuli opet ovaj forum sa pisanjima o novoj zaradi i novim nacinim zarade,jer ovako se polako gasi forum sa neaktivnoscu i sa temama o zastarelim nacinima zarade koji vise ne funkcionisu,jer su se mnoga pravila izmenila i pojavili se novi nacini zarade.

Lazar023 kaže:
rendulicivan kaže:
Ako zelite pomoci i dati koji savjet/ideju...
Mislim da je Amazon (i nacini zarade na njemu) zasluzio svoj pod-forum :)

Lazare slazem se, posebica sto je amazon sad postao :) znas li nesto o toj temi da bi mogao kvalitetno napisati ?

Sacuvajmoprirodu kaže:
Najbolje admine da ti okupis ekipu IT strucnjaka koji bi pokrenuli opet ovaj forum sa pisanjima o novoj zaradi i novim nacinim zarade,jer ovako se polako gasi forum sa neaktivnoscu i sa temama o zastarelim nacinima zarade koji vise ne funkcionisu,jer su se mnoga pravila izmenila i pojavili se novi nacini zarade.

hej, ako si zainteresiran i ako baratas temom kojom, samo se javi, svi prijedlozi i novi clanovi tima su dobrodosli

rendulicivan kaže:
Sacuvajmoprirodu kaže:

hej, ako si zainteresiran i ako baratas temom kojom, samo se javi, svi prijedlozi i novi clanovi tima su dobrodosli

Nemam ja vise snage za to a i ostario sam,trebaju mlade snage za to,evo ja postavio pitanje ali nema odgovora: https://internetzarada.org/showthread.php?tid=23343&pid=130337#pid130337

Vidim nove kategorije super, ali najbitnija stvar zbog koje sam i prestao da posjecujem forum http://prntscr.com/l5vjoc
Da se vrate dugmad za listanje novih tema, za odgovorene teme, za neodgovorene.

Mozda cak i da se uzme u obzir da se predje na neko bolje resenje od MyBB koje ce malo zainteresovat korisnike i eventualno ih aktivirat malo vise.

Posts{socialsites} isto ne radi.
Takodje kad se otvori neciji profil http://prntscr.com/l5vkh0

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh