• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vas predlog :D

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
Pozdrav svima
Radim kao freelancer vec godinu dana, prvo na elance pa zatim na upworku..
Zboog job succesa koji je bio pao na 73% i tako bilo nekih 5meseca, nisam dobijao nista poslove, i odlucio sam da napravim novi nalog na isto ime i kontaktirao support rekli kao da to ne sme da se radi, i ja uzmem obrisem oba naloga znaci i ovaj od godinu dana i taj novi..
Uzmem napravim 3 nalog, i ulazim posle par sata i vidim da sam suspendovan, i kao prvo mi poslali support mail kao da se odlucim koj nalog oce da mi vrate od ona prosla 2 i ja kao napisem ovaj prvi nalog tj stari, i sledeci njihov mail je bio kao da je kranja odluka:

---We’ve reviewed all of the information you provided, but will not be reinstating your account. The decision is final and the restriction is permanent. I understand this is not the outcome you were hoping for.

Please know we are unlikely to respond to further correspondence regarding this matter.
----

I sad taj poslednji nalog je otao suspendovan ovi su kao zatvoreni tj obrisani i sad ne znam sta dalje, sta je vas predlog, da li prelazak na nesto drugo ili da pokusam opet nesto sa upworkom samo ne znam sta haha :D inace radim graficki dizajn

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
Loxo kaže:
Nalog na tudje ime sa drugog racunara?

A da li ja tu mogu na primer da napravim nalog na tudje ime i e mail adresu a da to posle povezem sa mojom payoneer karticom ???

freemind

Legenda
Tu od
16 Stu 2009
Ovo su koraci koje bi trebao da uradis:

- treba da promenis IP adresu, to mozes lako uraditi sa resetovanjem modema, ali i dalje ti je isti opseg, a posto si banovan, i opseg gledaju ,tako da ti treba skroz nova IP adresa.Ili ces uzeti HMA koji je 10e mesecno, ili ces traziti novu IP adresu ,staticku, od provajdera koja kosta oko 500 din mesecno .

- obrisi sve kolacice , promeni browser kojim si isao na Upwork do sada, ako si koristio chrome, uzmi mozzilu

Sada imas novu IP adresu, novi browser

Otvori payoneer nalog na nekog clana porodice . Otvori Upwork nalog na njegovo ime. Mozes poceti sredjivati profil i bidovati dok ti ne stigne kartica.

Nemoj stavljati adresu na Payoneer i na Upwork koju si vec stavljao na stare profile, idealno je da svuda bude drugacije . Recimo stavis adresu od babe ili dede, kada stigne kartica , samo je pokupis sa njihove adrese.

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
freemind kaže:
Ovo su koraci koje bi trebao da uradis:

- treba da promenis IP adresu, to mozes lako uraditi sa resetovanjem modema, ali i dalje ti je isti opseg, a posto si banovan, i opseg gledaju ,tako da ti treba skroz nova IP adresa.Ili ces uzeti HMA koji je 10e mesecno, ili ces traziti novu IP adresu ,staticku, od provajdera koja kosta oko 500 din mesecno .

- obrisi sve kolacice , promeni browser kojim si isao na Upwork do sada, ako si koristio chrome, uzmi mozzilu

Sada imas novu IP adresu, novi browser

Otvori payoneer nalog na nekog clana porodice . Otvori Upwork nalog na njegovo ime. Mozes poceti sredjivati profil i bidovati dok ti ne stigne kartica.

Nemoj stavljati adresu na Payoneer i na Upwork koju si vec stavljao na stare profile, idealno je da svuda bude drugacije . Recimo stavis adresu od babe ili dede, kada stigne kartica , samo je pokupis sa njihove adrese.

Imam 2 interneta kuci tako da to sa IP mogu da sredim lagano, a ovo sto se tice payoneer ne znam da li je po tebi sigurno npr da stavljam od drugih podatke da se kojim slucajem njima nekada u buducnosti ne pravi problem za porez i to ???

Loxo

Legenda
Tu od
14 Velj 2013
Ili se nakacis na neciji wifi, samo pre toga promenis brauzer i obrises ceo history. Mozes i dnsflush da uradis.

freemind

Legenda
Tu od
16 Stu 2009
a ovo sto se tice payoneer ne znam da li je po tebi sigurno npr da stavljam od drugih podatke da se kojim slucajem njima nekada u buducnosti ne pravi problem za porez i to ???

Uzmes od nekog bas bliskog clana, ne znam sa kime si dobar baka, mama, da ne ulazimo sada u privatne stvari, ali ako se ikada bude placao porez za payoneer, platices ga kao da placas za sebe .

Kalinic

Novi član
Tu od
27 Velj 2016
Još jedna vrlo bitna stvar koju ne smeš da preskočiš inače ti dzaba sav trud - FLASH COOKIES

Flash kolačići predstavljaju unapređenu verziju klasičnih kolačića, koji mogu da skladište mnogo više podataka o tvojim internet aktivnostima. Najvažnije od svega - Flash kolačiće ne prepoznaje gotovo ni jedan cleaner, tako da ih moraš ručno očistiti.

Nije ništa komplikovano, samo kucaj u guglu "how to clean flash cookies" isprati par koraka i spreman si da kreneš ;)

freemind

Legenda
Tu od
16 Stu 2009
Html5 kolacici imaju opciju da se regenerisu cak i kada ih obrises, postoji mogucnost da to rade tajno, postoje i etagovi, tako da je idealno da formatira disk :)

Mada pitanje je kako bi se ponasali u toj situaciji ako se legalno registruje neki drugi clan domacinstva, nisu oni banovali celu porodicu .

Kalinic

Novi član
Tu od
27 Velj 2016
freemind kaže:
Html5 kolacici imaju opciju da se regenerisu cak i kada ih obrises, postoji mogucnost da to rade tajno, postoje i etagovi, tako da je idealno da formatira disk :)

Mada pitanje je kako bi se ponasali u toj situaciji ako se legalno registruje neki drugi clan domacinstva, nisu oni banovali celu porodicu .

Onda je realno najbolja opcija "new user" na windowsu i nema brige. Svaki user se gleda zasebno tako da se kolačići ne mešaju. A i najjednostavnije je, kad malo bolje razmislim.

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
Vazi probacu ove stvarcice pa sta bude, hvala vam na predlogu, uzecu od drugara ime i prezime i njegove sve podatke i ovaj moj drugi internet nadam se da ce to pomoci :D

Tracker

Član
Tu od
10 Ožu 2015
Razmisli i o promeni mrežne kartice i/ili WiFi adaptera u slučaju da su ti pokupili MAC adrese. Ako si samo pristpuao sajtu onda ne verujem, ali ukoliko si instalirao Upwork aplikaciju onda je to vrlo moguće.

Takođe, sve ono što budeš uradio sam računarom moraš da uradiš i sa mobilnim/tabletom i svakim drugim uređajem sa kojeg si pristupao svom nalogu i planiraš ponovo.

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
Ljudovi, kontaktirao sam opet support kao

Hi there, recently i closed my account where i worked in last 1year and about 4mounth, and i didnt know that if i close acc i cant create new, so becouse i am an old member on your platform i pray you to give me back my account and give me opportunity to continue my working on Upwork, that is my only source of money...
I swear I did not know what would happen, and I'm so sorry that this happened

I vratili mi accccc haha idemo sad u nove pobede :D
Prvo da vratim usrani job succes od 73% za jedno godinu dana hahah

Tu od
22 Kol 2014
E sad pamet u glavu! I sledeci put kad budes molio kaze se "I beg you" ne "I pray you" :), "beg" koristis da zamolis coveka, a "pray" kada se molis Bogu.

Svako dobro i samo dobro

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
greedylittlepig kaže:
E sad pamet u glavu! I sledeci put kad budes molio kaze se "I beg you" ne "I pray you" :), "beg" koristis da zamolis coveka, a "pray" kada se molis Bogu.

Svako dobro i samo dobro

hahaha ocu buraz, hahahahahaha ma napisao na translator ja vas molim ono mi odkucalo i pray you i samo sam ga iskopirao hahaha :D

Na vrh