• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Umro je Bora Đorđević

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
UMRO je Bora Đorđević (71), poznatiji kao Bora Čorba, frontmen Riblje Čorbe.
"Poštovani prijatelji, s tugom i žalošću obavještavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki", stoji u Facebook objavi Riblje Čorbe.
Najprije je završio u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, a onda mu se pogoršalo stanje te je stavljen na respirator. Grupa je ranije otkazala sve nastupe zbog njegovog zdravstvenog stanja.
Bore ćemo se sjećati po memoriji iz zlatnih i najboljih dana, kao velikog glazbenika i jedinstvenog pjesnika. 🎸

bora.jpg

Sve na koncu i bude samo pjesma, a predivnih pjesama ima. :cool:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A evo što Rambo Amadeus kaže o Bori:

Rambo Amadeus oprostio se od Bore Čorbe: Za mene si bio legenda

I za mene si bio legenda mada ne stvaram muziku ali jesam u glazbi i slušao sam i Čorbu nekad.. 🥺
Počivaj u miru druže, za mene si od prvog susreta bio legenda, i ostat ćeš legenda za vijek i vjekove. Jer si prije svega bio nježan, skroman i dobar, uglavnom na svoju štetu. Naposlijetku, tvoj veliki, grandiozni stih sve lijepo kaže, onom tko zna slušati;

‘A sebe bih na poklon dao bilo kome, jer nitko od vas ne zna moje brodolome’", napisao je glazbenik.

Takav se vise ne radja.
Bio jedini i ostao zauvek.
Dika nase mladosti.

I ova je jaka. 🧌
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Back
Na vrh