SpawneR
Moćan
- Tu od
- 31 Lis 2013
sunbeach kaže:@SpawneR ti si relativno nov u ovom poslu,mlad si i nemas toliko iskustva vidim da si dobar decko hoces da pomognes i da objasnis nisi drzak...,moja preporuka tebi a i svim ostalima je da ne prikazujete sajtove i ostale stvari koji pripadaju vama jer na svakom forumu ili bilo gde ima ljubomornih hejtera koji bi sve uradili da nekome uniste sajt,zaradu i da uzivaju u tom unistenju.Zbog toga ja nijedan moj sajt ili nesto sto pripada meni nisam nikada pokazao objavio ...nikome,cak ni moji ukucani ne znaju koji su sve moji sajtovi da ne bi slucajno kliknuli na reklame na mojim sajtovima sa moje ip adrese.
Pa pazi to što pričaš je sve realno i ja znam da je tako ali kontam da baš nema takvih ljudi koji bi meni tako nešto uradili. Kad god me neko nešto pita odgovorim u najkraćem mogućem roku, ali uvažiću tvoj savet i od sada ostale nove sajtove neću da delim sa ljudima ovde.. Zavidni smo mi ljudi video sam to nekoliko puta, što ja naprimer nisam ja bi najviše voleo svi da imamo na sajtovima po 1m poseta nedeljno i da svi budemo umreženi i linkovani jedan ka drugome, svi bi sve imali ali nema ovo je balkan
OT:
Zarada je juče bila 0.81e što me je iznenadilo, da da toliko sam jadan da me ta cifra iznenadi, ali danas opet sve po starom jedva 0.1e... No nema veze, počeo sam da obaram rekorde po posetama tako da nisam razočaran, trebaće vremena i truda ali znam da će da se isplati