• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Ubitačni rezultati

sunbeach kaže:
@SpawneR ti si relativno nov u ovom poslu,mlad si i nemas toliko iskustva vidim da si dobar decko hoces da pomognes i da objasnis nisi drzak...,moja preporuka tebi a i svim ostalima je da ne prikazujete sajtove i ostale stvari koji pripadaju vama jer na svakom forumu ili bilo gde ima ljubomornih hejtera koji bi sve uradili da nekome uniste sajt,zaradu i da uzivaju u tom unistenju.Zbog toga ja nijedan moj sajt ili nesto sto pripada meni nisam nikada pokazao objavio ...nikome,cak ni moji ukucani ne znaju koji su sve moji sajtovi da ne bi slucajno kliknuli na reklame na mojim sajtovima sa moje ip adrese.

Pa pazi to što pričaš je sve realno i ja znam da je tako ali kontam da baš nema takvih ljudi koji bi meni tako nešto uradili. Kad god me neko nešto pita odgovorim u najkraćem mogućem roku, ali uvažiću tvoj savet i od sada ostale nove sajtove neću da delim sa ljudima ovde.. Zavidni smo mi ljudi video sam to nekoliko puta, što ja naprimer nisam ja bi najviše voleo svi da imamo na sajtovima po 1m poseta nedeljno i da svi budemo umreženi i linkovani jedan ka drugome, svi bi sve imali ali nema ovo je balkan :D

OT:
Zarada je juče bila 0.81e što me je iznenadilo, da da toliko sam jadan da me ta cifra iznenadi, ali danas opet sve po starom jedva 0.1e... No nema veze, počeo sam da obaram rekorde po posetama tako da nisam razočaran, trebaće vremena i truda ali znam da će da se isplati :) Svako ko drži portale slične mom može da mi se javi u inbox za razmenu linkova kroz članke :)

SpawneR kaže:
Pa pazi to što pričaš je sve realno i ja znam da je tako ali kontam da baš nema takvih ljudi koji bi meni tako nešto uradili.

Znam!I ja bi voleo da svi mozemo da zaradjujemo ali ima ljudi koji i da si mu pomogao najvise na svetu on bi hteo da te unisti...ljubomora,zavist... tako je kako je ali nema veze sa balkanom jer ljudi su svugde slicni i dele se na dobre i lose ali mlad si uvideces to sve sam kakvih sve ljudi ima,kod mene je npr ko je prema meni dobar ja sam prema njemu dobar i obratno...ali po mom iskustvu dobrota uvek ostaje upamcena kod normalnih ljudi,pomogli su mi ljudi od kojih sam se najmanje nadao i najmanje pomagao a odmogli kojima sam dosta pomagao,nema pravila....jednostavno se iznenadis za nekoga i to je to.

Obrati samo paznju da svi stariji i iskusniji clanovi foruma ne objavljuju svoje sajtove i ostale stvari jer imaju iskustva i znaju da i samo jedan hejter moze da ti unisti sajt,zaradu i sve ostalo.

sunbeach kaže:
@SpawneR ti si relativno nov u ovom poslu,mlad si i nemas toliko iskustva vidim da si dobar decko hoces da pomognes i da objasnis nisi drzak...,moja preporuka tebi a i svim ostalima je da ne prikazujete sajtove i ostale stvari koji pripadaju vama jer na svakom forumu ili bilo gde ima ljubomornih hejtera koji bi sve uradili da nekome uniste sajt,zaradu i da uzivaju u tom unistenju.Zbog toga ja nijedan moj sajt ili nesto sto pripada meni nisam nikada pokazao objavio ...nikome,cak ni moji ukucani ne znaju koji su sve moji sajtovi da ne bi slucajno kliknuli na reklame na mojim sajtovima sa moje ip adrese.

Potpisujem svaku rec. Eto zasto ja moj sajt nisam zeleo da pokazem, plus je sajt politicki objektivan sto mnogima danas smeta. Realno postoji izuzetna verovatnoca da bi mi sunbeach unistio adsense :D salim se

SpawneR sto se tebe tice ti si izabrao skroz pogresnu taktiku. Napravio si 2 sajta, sve skupa ne uzimas 1 evro dnevno. Zasto se lepo ne posvetis jednom sajtu razradis ga, pa samim tim sto imas jedan razradjen sajt mnogo ces lakse kasnije drugi da razradis... Dakle moj sajt nije mnogo jak ali ume da me iznenadi sa dnevnom jedinstvenom posetom i do 50 000 ili sto bi pisalo na analystic USERS, tako da ja sa takvom posetom mogu da otvorim i drugi sajt i brendujem ga na prvom. Ali ja sam izabrao takvu tematiku da nemam vremena ni za ovaj jedan sajt. Razmisli

Hvala na savetu sunbeach, od sada pa nadalje ću se držati tog saveta koji ima smisla a nisam imao mentora ko bi mi to reko, imao sam svedoka koji me je naučio dosta ali je dobro što imam i vas koji bi da mi pomognete. Cenim to stvarno, ako sada ove sajtove upropaste zavidni ljudi neće da mi bude toliko krivo, makar sam naučio jednu lekciju, ali svakako sve se vraća sve se plaća...

neonest - da ti objasnim zašto sam se "rasplinuo" na dva sajta. DiTution sa tutorijalima sam prvo otvorio, ekstra ga radim i dosta vremena ulažem u njega ali da bi se izbio sa tim sajtom treba mi dobar marketing za strano držište koji je skup jel? Zato sam morao da ostvarim još jedan prihod a to je ovaj sajt, sa tom tematikom sajta sam već upoznat jer sam pre držao takav sajt, svet z nije ništa više od sajta na kome ću da skupljam novac... Takođe sam planirao da snimam tutorijale ali kompjuter mi je krš ppa ne mogu, zato mi treba keš koji ću da uložim i u ovaj krš.. Sve se svodi na keš, skupljam novac kako bi uložio u moj main projekat po imenu DiTution :) Hvala na interesovanju

SpawneR kaže:
Hvala na savetu sunbeach, od sada pa nadalje ću se držati tog saveta koji ima smisla a nisam imao mentora ko bi mi to reko, imao sam svedoka koji me je naučio dosta ali je dobro što imam i vas koji bi da mi pomognete. Cenim to stvarno, ako sada ove sajtove upropaste zavidni ljudi neće da mi bude toliko krivo, makar sam naučio jednu lekciju, ali svakako sve se vraća sve se plaća...

neonest - da ti objasnim zašto sam se "rasplinuo" na dva sajta. DiTution sa tutorijalima sam prvo otvorio, ekstra ga radim i dosta vremena ulažem u njega ali da bi se izbio sa tim sajtom treba mi dobar marketing za strano držište koji je skup jel? Zato sam morao da ostvarim još jedan prihod a to je ovaj sajt, sa tom tematikom sajta sam već upoznat jer sam pre držao takav sajt, svet z nije ništa više od sajta na kome ću da skupljam novac... Takođe sam planirao da snimam tutorijale ali kompjuter mi je krš ppa ne mogu, zato mi treba keš koji ću da uložim i u ovaj krš.. Sve se svodi na keš, skupljam novac kako bi uložio u moj main projekat po imenu DiTution :) Hvala na interesovanju

Prvo sto trebas uraditi je napraviti fb stranicu i jos ne praviti web sajt. Znaci uci na mojim greskama. Ja sam hteo jaku stranicu i imao milion jakih sa bezveznim imenom ali su bile dobre u punjenju neke normalne stranice. Danas je to slabo jer su te stranice izakane, ali ponekad podelim kao danas neki moj clanak na njima i iskreno se pozitivno iznenadim kako napustene stranice znaju da naprave dosta poseta zaista. Ja sam recimo imao zelju da napravim neku foru sa adfly, na stranici pictures, u pocetku sam ubacivao adfly sada slabije jer me mrzi a veruj mi stranica sve jaca, najmanje Srba, Hrvata uopste balkanaca na stranici, sada bih sa adfly-em napravio neki novac,a fora je u tome sto fb sjebe kvalitet slike a preko adfly skines sliku za desctop tako da to pije vodu. I ja sada mogu bez problema i uzeti da napravim sajt sa desctop slikama jer imam stranicu od 100 000 clanova :). Ono sto sam naucio je da nikada neces moci (bez para) da napravis jaku stranicu ako paralelno radis sajt. Tako da svima savetujem da prvo naprave jaku fb stranicu pa tek onda krenu sa sajtom, mozda nije logicno, ali je svakako vetar u ledja.

Back
Na vrh