• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

U zamenu za ocenu mog rada napraviću za vas tekst prodajne web strane vašeg proizvoda

marko7

Novi član
Tu od
29 Tra 2018
Postova
9
Ćao ljudi,

Ukoliko vam je potrebna pomoć sa marketingom ovo će biti super ponuda za vas...

To kažem jer započinjem freelance karijeru kao dizajner i pisac teksta za prodajne web strane (copywriting i Conversion Rate Optimization (CRO)), kao i dizajn i tekst za flajere. Iako sam prošao dugu obuku i uložio dosta truda u to, imam problem zbog kojeg mi je potrebna vaša pomoć.

Da bih dokazao vrednost svog rada, potrebno mi je da izgradim portfolio, tj kolekciju radova.

Zato sam voljan da napravim za nekog od vas besplatno tekst za jednu web prodajnu stranu ili tekst + dizajn za jedan flajer (ne veći od a5 formata obostrano). Samo da znate, radim na maternjem jeziku, NE na engleskom. Sve što tražim zauzvrat je da me preporučite drugima (ukoliko budete zadovoljni mojim radom) i da ne pričate da sam to uradio za vas besplatno. Takođe, moramo napisati negde (sitnim slovima) da sam ja to napravio.

Oboje dobijamo - vi dobijate besplatnu pomoć sa marketingom a ja portfolio. A nemate šta izgubiti, ukoliko ne budete zadovoljni, nikom ništa, nećemo poslovati.

NAPOMENA: Ukoliko vam se svidi moj rad, dobićete i različite varijacije za testiranje (na primer 4 varijacije naslova i poziva na delanje (call-to-action) isl), kao i mogućnost da ubacimo sitnije izmene u roku od trideset dana od kada dobijete moj rad. Samo A/B testiranjem možemo znati da li je ovo uspešno, zato ovo nudim.

Jedini uslovi za ovu saradnju su:

- Da imate pristojan proizvod/uslugu (ukoliko je proizvod loš, uzalud se trudimo, poradite onda prvo na proizvodu pa me onda kontaktirajte)
- Da ste voljni da mi pružite svu dokumentaciju vezanu za proizvod, kao i da mi odgovorite na pitanja o proizvodu
- Da prihvatate da postavim analizu vaše prodajne strane na moj sajt, kao i vaš komentar o mom radu

Zbog čega tražim toliko informacija o vašem proizvodu? Moja veština je u tome da informacije o proizvodu koje mi pružite prevedem i preradim u prodajnu poruku koja će, ukoliko bude dobro plasirana, povećati prodaju.

Imajte na umu, što vi budete bili uspešniji, to je bolje po mene. Dobićete vrhunsku uslugu, profesionalni kvalitet rada, kao i saveznika i prijatelja nadam se.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite mi poruku. Ovo ću uraditi za troje ljudi sa ovog foruma. Moj mejl na profilu je vidljiv, ili mi ovde napišite PM. Ova ponuda traje do kraja ovog meseca (maj).

Hvala vam puno na vremenu, nadam se uspešnoj saradnji!
 

faroALI

Član
Tu od
14 Sij 2015
Postova
25
pozdrav, ja sam zainteresovan. ako mozes ostavi mi neki kontakt kako bi sto lakse i brze komunicirali. hvala
 
Na vrh