• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tarzanija, Monika i neke moje misli

aleksej

Legenda
Tu od
17 Ožu 2010
Odmah u samom startu da napišem, ovo mi je slučajno palo na pamet, verovatno mi je IM toliko okupirao mozak da u svemu vidim neki način za zaradu, jbg ako jeste, ali recimo ovako.

Tarzaniju pratim već odavno, sviđa mi se to što rade i skidam im kapu, rade dobar posao. Oni koji prate ovaj portal su verovatno mogli da primete i pre nekog vremena članke od Monike, koja se bavi onim najstarijim zanatom na svetu. Neću da ulazim u to da li je Monika stvarna ličnost, da li se bavi time čime se bavi i da li ona stvarno piše ali posle zadnjeg teksta i reklame za Monikin blog ne mogu da ne pomislim da li je ovo napravljeno sa namerom da se zaradi ili je ona stvarna osoba. Zašto? Pa ako pogledate njen blog, u sidebaru ćete videti hotline reklamu, sa brojem telefona gde je stvarno možete čuti.

I onda recimo na pamet mi pada naš kolega Freemind koji se bavi sa tim i recimo šta ako je on odlučio da napravi blog koji bi možda imao neku posetu i možda bi neko stvarno nazvao tu Moniku da se ispričaju, a onda došao na super ideju da kontaktira ekipu sa Tarzanije i onda ih nagovori da objave par tekstova da bi kao šlag na tortu na kraju ispala super reklama bloga na Tarzaniji koja bi mogla da navuče masu potencijalnih mušterija.

Prso sam a? :hysterical
Jebiga, izgleda da me sitgao sav ovaj posao. Ali priznajte da cela moja teorija deluje zanimljivo?
U svakom slučaju želim da napomenem da nemam ništa protiv ni Tarzanije, ni Monike, ni njenog bloga. Jednostavno mi je bilo dosadno a na pamet su mi pale neke lude ideje. Čak štaviše bi voleo da se Monika, ako je stvarna osoba, javi ovde i pozdravi nas sve. :drinking

Igor Tomić

Legenda
Tu od
24 Ožu 2011
Mislim da je očigledno da je Monika radila lep guest posting zarad linka ka svom blogu ;). Kako je većina sajtova alergična na linkove ka adult sadržaju ovo je još ekstra link, plus ne sumnjam da je i poseta sa Tarzanije odlična.

Možemo ići i dalje. Recimo TI si Monika i sada samo praviš još veći buzz na internetu o sebi, tj. svom alter egu ili svom sajtu :). A mislio sam da si se posvetio Youtube ;).

Inače koliko znam ljude iz Tarzanije ili Njuz.net ne treba nagovarati za guest postove, deluje mi da je prilično lako nešto objaviti, ali ne znam kakve linkove prihvataju i pod kojim uslovima.

aleksej

Legenda
Tu od
17 Ožu 2010
Provalio si me. :hysterical
U svakom slučaju je zanimljivo, mada sam delom i ubeđen da je Monika stvarna osoba. Zašto da ne. :)

Lazar023

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2015
Pa...neko je sigurno morao kreirati taj blog,naci osobu za slike i pisati po njemu.Tako da neko zaista postoji iza toga ;)
Samo je drugo pitanje da li je musko ili zensko...

Uglavnom,deluje mi prilicno pismeno za karakteristike koje se obicno vezuju za prostitutke.Sem,ajde,jednog "jebiga" (zajedno napisano) i " došao dovde" (ovo poslednje bas strci iz celog "opusa").

Uglavnom,ta Monika je mesec-dva posle objavljivanja na Tarzaniji prestala da piskara po blogu.Nekih godinu i po dana od pocetka bloga.Ko zna da li je i hotline broj jos aktuelan.

Na vrh