• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sva pitanja Alertpay / Payza

Nista nije mnogo samo kad radi......i naravno kad imas sta da podignes.

U novembru kad su prestali da isplacuju rado bi dao i duplo od ovog sto sad traze samo da sam mogao da podignem pare a ne da idem preko alertexchangera i da bacam vise para i da traje mesec dana prebacivanje.

dorosz6 kaže:
Maxxxer kaže:
Uvek su za transakcije preko bank wire-a uzimali oko 25$

Nije istina...uzimali su 15$ pa su sad vratili bank wire...sigurno su mislili da ce sad svako izvaditi novac pa su podigli na 25$...cisto samo da i oni malo zarade :D

djetlic ja zivim u Srbiji meni je puno...i mislim da nisam ja jedini...
U pravu si ja sam mislio ukupno 25$ sa svim oduzimanjima.Vid dok nije radila isplata moj je drugar podigao sa Paize na Western Union, i na 300$ su mu uzeli 140$ to je mnogo tako da ipak ovo poskupljenje od 10$ na Bank Wire je manje bolno.Uvek mozes da otvoris WM i tamo ti je 7%.Ako vec radis sa Paizom nemoj da dizes ispod 300$.

Maxxxer kaže:
dorosz6 kaže:
Nije istina...uzimali su 15$ pa su sad vratili bank wire...sigurno su mislili da ce sad svako izvaditi novac pa su podigli na 25$...cisto samo da i oni malo zarade :D

djetlic ja zivim u Srbiji meni je puno...i mislim da nisam ja jedini...
U pravu si ja sam mislio ukupno 25$ sa svim oduzimanjima.Vid dok nije radila isplata moj je drugar podigao sa Paize na Western Union, i na 300$ su mu uzeli 140$ to je mnogo tako da ipak ovo poskupljenje od 10$ na Bank Wire je manje bolno.Uvek mozes da otvoris WM i tamo ti je 7%.Ako vec radis sa Paizom nemoj da dizes ispod 300$.

Mislim da pored tih 25$, koliko su naveli da ti uzimaju prilikom withdrawn-a, izadje na kraju nekih 35 $ / koji dolar manje-vise. Takodje ti i banka uzima nekih par dolara, pa par dolara izgubis prilikom neke tamo konverzije. Meni su za prebacenu svotu od 415 $ uzeli ukupno 24$ i to dok je na sajtu jos stajalo da uzimaju 15$ za bank wire. E sad, ko je uzeo i sta, stvarno ne znam, ali uglavnom imao sam ogkruglu sumu 391$ na deviznom racunu.
Ne znam da li se nesto u medjuvremenu promenilo, sem te svote od 25$ za bank wire, ali mzoe biti samo vise, nikako manje. :)

Hej, ljudi, sta se desava sa Payzom?

Nikako ne mogu da dodam banku. Sve ostalo mi je verifikovano, a kada popunim podatke za Banku, izacuje mi gresku. Kontaktirao sam i suport, mada i oni mi nista nisu pomogli...

"Hi Marko,

My name is Ruchita, and let me start by thanking you for contacting us.

This seems to be a unique issue as it has not been reported by any of our other members. A possible cause for this situation may have resulted from the web browser you are using. We suggest that you try again using Internet Explorer 8 or Firefox. It may also help to try repeating the action from another location, as the issue may be caused by your computer.

If the solution above is not successful, please provide us with two screen shots:
1. The page before the error, with the information filled in.
2. The page after the error message.

How to take a screen shot:
1. Press "Print Screen" or "Prt Scr" on your keyboard.
2. In the "Start" menu, select "All Programs", then "Accessories", followed by "Paint".
3. Under "Edit", click on "Paste".
4. Save the file in the "JPEG" format.

Please be sure to include any additional information as this will help us greatly in determining the problem you are experiencing along with a resolution. Please also ensure that your file is in the .jpeg or .pdf format and is 600KB-1MB in size.

Thanks for your email and I hope you have a great day!

Best regards,

Ruchita M.
Customer Support Advisor
Payza Customer Support"

:poke

Ako neko nesto vise zna, voleo bih da mi pomogne.

@TheInsertus
Jesi li uspeo na kraju da dodaš bankovni račun?

I ja sam u istom problemu :sigh

Pozdrav svima, čitao sam ovaj forum, u nadi da ću uspeti da razrešim problem kako da podignem pare sa Payze.

U pitanju je Srbija, i koristio bih Komercijalnu banku (dugogodišnji korisnik, i ne bih da menjam ako ne moram).
Dakle, ako sam dobro shvatio - ja podignem karticu za plaćanje preko interneta, u Kom banci je to Visa Internet valjda, zatim pomoću te kartice verifikujem nalog, tako što Payza skine izvesnu sumu novca.

Kada to uradim, samo zatražim bank wire za devizni račun za koji sam uneo podatke na svom Payza nalogu.

Da li sam dobro shvatio kako čitav proces funkcioniše?

a001 kaže:
Pozdrav svima, čitao sam ovaj forum, u nadi da ću uspeti da razrešim problem kako da podignem pare sa Payze.

U pitanju je Srbija, i koristio bih Komercijalnu banku (dugogodišnji korisnik, i ne bih da menjam ako ne moram).
Dakle, ako sam dobro shvatio - ja podignem karticu za plaćanje preko interneta, u Kom banci je to Visa Internet valjda, zatim pomoću te kartice verifikujem nalog, tako što Payza skine izvesnu sumu novca.

Kada to uradim, samo zatražim bank wire za devizni račun za koji sam uneo podatke na svom Payza nalogu.

Da,tako je.

a001 kaže:

Ne, ne podizes karticu za placanje preko interneta.....
Samo vadis karticu koja ti je povezana sa deviznim racunom.

obelix011 kaže:
a001 kaže:

Ne, ne podizes karticu za placanje preko interneta.....
Samo vadis karticu koja ti je povezana sa deviznim racunom.

Da li je to ova kartica - http://www.kombank.com/srp/tekst.asp?id=408?

Ako nije, koja od kartica u ponudi KomBank moze da se izvadi, a da se odradi ta verifikacija?

Kartica mi treba samo da verifikujem nalog i to je to.

Ukoliko samo želiš da plaćaš preko neta i da verifikuješ Payza nalog onda je ta kartica dovoljna. Ukoliko pak želiš i da primaš novac na tu karticu onda ćeš morati da izvadiš neku drugu (recimo Visa Electron).

Skipper kaže:
Ukoliko samo želiš da plaćaš preko neta i da verifikuješ Payza nalog onda je ta kartica dovoljna. Ukoliko pak želiš i da primaš novac na tu karticu onda ćeš morati da izvadiš neku drugu (recimo Visa Electron).

Aha, a u cemu je razlika izmedju 'primam novac na karticu' i 'primam novac na racun'.
Ako vec imam devizni racun, i zelim samo da verifikujem nalog, tako da mogu da povucem pare na taj racun, da li mogu to da uradim sa ovom karticom?

Znaci ovu karticu iskoristim za verifikaciju naloga, a novac povucem na devizni racun, a ne na karticu?

A nema razlike. Kartica ti je vezana za devizni račun i kada ti neko uplati novac na karticu on se automatski prebacuje na račun. E sada je problem što neki servisi recimo ne podržavaju bank wire na devizni račun pa ti onda plaćaju na karticu a internet kartica služi samo za plaćanje ali ne i za prijem novca.
Što se tiče tvog slučaja možeš da verifikuješ nalog tom karticom ;)

Skipper kaže:
A nema razlike. Kartica ti je vezana za devizni račun i kada ti neko uplati novac na karticu on se automatski prebacuje na račun. E sada je problem što neki servisi recimo ne podržavaju bank wire na devizni račun pa ti onda plaćaju na karticu a internet kartica služi samo za plaćanje ali ne i za prijem novca.
Što se tiče tvog slučaja možeš da verifikuješ nalog tom karticom ;)

Ono sto je mene zbunilo je sto su meni rekli da ce ova kartica biti vezana za poseban dinarski racun.

Inace, da li bi ova kartica mogla da posluzi i za Skrill?

Hm... meznam kako su to odradili u Komercijalnoj ali recimo u Intesi je Visa Internet vezana za devizni račun.
Ne vidim razlog da je Skrill ne prohvati ;)

Treba mi pomoc dodao sam karticu na nalog i sad mi trazi da je verifikujem jel tu sumu koju treba da unesem od 1 do 2$ mogu da vidim u banci jel tako?

Stigao mi je novac preko Payze na devizni racun banca Intesa , sada mi iz banke traze da popunim izjavu o poreklu novca sta je najbolje napisati u toj izjavi da sve bude bez problema. Molim vas za pomoc!

Daj te mi molim vas neku formu toga kako da srocim tu izjavu o honoraru. I da li onda placam neki porez na primljen novac? Hvala unapred!

Jel puno love i koliko cesto mislis primati? Porez se mora placati, a na tebi je dali ces platiti ili ne. Ja bi reko da sam kupio laptop/tablet/mobitel/whatever, dobio to razbijeno pa mi salju refund, banka ionako nemoze provjeriti transakciju na payzi.

pib7 kaže:
Daj te mi molim vas neku formu toga kako da srocim tu izjavu o honoraru. I da li onda placam neki porez na primljen novac? Hvala unapred!
Daju ti oni obrasce, ti samo pronađi u šta se najviše uklapaš od ponuđenog.

Back
Na vrh