• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stranica bez zarade. Molim savjet.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
28 Sij 2013
Postova
115
P.S. Ti ćeš bit' kriv ako se našem adminu iskrive usta od smijeha večeras, he he. :D Ne želim mu to, jasno, suprotno. :)
Dobri ste, treba se ponekad nasmijati, ne sadržaju ili vama već humorističnom načinu komunikacije...meni je to super. :) (y)
 

IMhyper

Član
Tu od
8 Velj 2021
Postova
28
Mico, kolika je tvoja zarada na mesecnom nivou? Ovaj kapetan mi je nesto poznat, u negativnom smislu.
 

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Postova
697
Ovaj kapetan mi je nesto poznat, u negativnom smislu.
-Reče pametnjaković koji je ovdje došao takoreći nekidan. :D
Napiši, napiši, po čemu sam ti ja to u negativnoj memoriji? :rolleyes: Meni si nepoznat.
Ako budem ja pisao zadnju riječ, neće ti se sigurno svidjeti. 😀
 

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Postova
697
pa sad kako bude
Bi'će. Odlično Davore, čestitam. :) Vidim cijeli niz inovacija kako smo ti i savjetovali; pojavila se je responzivnost (y), a idu i redirekcije s onih starih (pogrešnih) domena (y), sada je to mnogo ozbiljnije.
Znači možemo očekivati da se prebaciš u novi topic 'Stranica sa zaradom - savjeti ne trebaju'. :D
Držimo fige, izvještavaj nas.
Hvala na javljanju, neki su se možda i zabrinuli. ;)
 

Predradnik

Aktivni član
Tu od
27 Srp 2014
Postova
112
Hvala Kapetane!
Voditelju, imam stranicu na fejsu i mejling listu.
Preporučite mi još naćina reklamiranja. Kako dopriti do kupaca? Traffic exchange servisi su mi beskorisni. Godine san potrošija na njih.
 

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Postova
697
imam stranicu na fejsu i mejling listu.
Preporučite mi još naćina reklamiranja. Kako dopriti do kupaca? Traffic exchange servisi su mi beskorisni.
Boldao sam glavno, konačno. :)
Reklamiranje na Facebooku, pogotovo za taj tvoj niche može biti jako uspješno, tu ćeš investirati nešto novaca, ali trebaš ispitati da ti bude profitabilno. (y)
Mailing lista je također prava stvar, ali i tu ćeš se također unaprijediti, nadam se. Ovo ti kažem jer sam tvoj pretplatnik i znam kakve mailove šalješ. :D
A sad kad imaš pravi web, najjači forte ti može biti - SEO, to ja najjača opcija + free opcija. Vjerujem da će se mnogi Forumaši složiti sa mnom. ;)
 

Predradnik

Aktivni član
Tu od
27 Srp 2014
Postova
112
Seobility kaže da je SEO overall 91%. U zelenom sam. To je dobro. Po komponentama postotak varira a najlošiji mi je content - u narančanostom. Trba još slova.
 

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Postova
697
Kako je optimizacija super ako nema posjeta? Nešto ne štima.
Naš cijenjeni Predradnik se previše oslanja na te automatske pokazatelje tipa Seobility, a to ne može biti jedino ispravno, naravno, najčešće nije. Točno je i da očekujemo da nam ta tražilica šalje neku posjetu, kad je već riječ o optimizaciji za tražilice. ;)

Ako se u ovom slučaju to ne događa, imamo još jedan pokazatelj da SEO ponekad i nije tako jednostavan, kako se najčešće predmnijeva. :)

Predlažem za početak ispitati najprostije SEO postulate; koristimo li ispravne keyworde (koje koriste i posjetitelji), jesu li to buying keywordi, počinju li naši title tagovi baš tim keywordima, itd…

Zapitaj se također Predradniče i; postoji li koji backlink koji vodi na tu tvoju web stranicu (ne nužno na index), odakle je i pod kojim anchorom? ;)
 
Na vrh