novii
Legenda
- Tu od
- 24 Tra 2009
Nakon reaktiviranja foruma, evo da se malo nešto i napiše. Najava je za one koji pišu tekstove, ide preko Zooma. Za više informacija o sličnim radionicama se prijavite na newsleter (što sam i ja uradio).
Evo i nekih uslova, za više pogledajte link iznad
Događaj jeste BESPLATAN, ali uz jedan uslov. * Da pošaljete (makar jedan!) SMS na ----- i time donirate ------ dinara za SOS dečija sela u kojima žive deca i mladi bez roditeljskog staranja. Ukoliko živite van teritorije Srbije i niste u mogućnosti da pošaljete na taj broj, pronađite pandan toj organizaciji u vašoj zemlji.
* VAŽNA NAPOMENA: Broj učesnika je ograničen. Iako je događaj besplatan nemojte da se prijavljujete ako niste sigurni da ćete prisustvovati (ili mi makar javite da odustajete, nije bitan razlog). Budite fer, ne zauzimajte nekome mesto.
Storytelling Campfire - zajednička sesija pisanja. Da li prihvatate izazov?
Pridružite mi se u nedelju (21. mart) od 9:30 do 11h na Zoom sesiji da zajedno pišemo. Vi osmišljavate tri teme, a ja tri izazova. Po završetku sesije imate (minimum) tri priče spremne za objavu.
alex5rovski.com
Evo i nekih uslova, za više pogledajte link iznad
Događaj jeste BESPLATAN, ali uz jedan uslov. * Da pošaljete (makar jedan!) SMS na ----- i time donirate ------ dinara za SOS dečija sela u kojima žive deca i mladi bez roditeljskog staranja. Ukoliko živite van teritorije Srbije i niste u mogućnosti da pošaljete na taj broj, pronađite pandan toj organizaciji u vašoj zemlji.
* VAŽNA NAPOMENA: Broj učesnika je ograničen. Iako je događaj besplatan nemojte da se prijavljujete ako niste sigurni da ćete prisustvovati (ili mi makar javite da odustajete, nije bitan razlog). Budite fer, ne zauzimajte nekome mesto.