• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

STORYTELLING CAMPFIRE – hajde da pišemo zajedno!

novii

Legenda
Tu od
24 Tra 2009
Nakon reaktiviranja foruma, evo da se malo nešto i napiše. Najava je za one koji pišu tekstove, ide preko Zooma. Za više informacija o sličnim radionicama se prijavite na newsleter (što sam i ja uradio).

Evo i nekih uslova, za više pogledajte link iznad

Događaj jeste BESPLATAN, ali uz jedan uslov. * Da pošaljete (makar jedan!) SMS na ----- i time donirate ------ dinara za SOS dečija sela u kojima žive deca i mladi bez roditeljskog staranja. Ukoliko živite van teritorije Srbije i niste u mogućnosti da pošaljete na taj broj, pronađite pandan toj organizaciji u vašoj zemlji.

* VAŽNA NAPOMENA: Broj učesnika je ograničen. Iako je događaj besplatan nemojte da se prijavljujete ako niste sigurni da ćete prisustvovati (ili mi makar javite da odustajete, nije bitan razlog). Budite fer, ne zauzimajte nekome mesto.

Back
Na vrh