• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Steam Trade Guide

sunbeach

U samoizolaciji.
Tu od
17 Lis 2011
sunbeach kaže:
Ako cu morati guglati sto se onda ovde i otvara tema ako se nece davati odgovori,ovde izgleda jedino sto ce se morati,to je da se gledaju klipovi i da autor ove teme ocekuje zaradu preko youtuba ali posto se ovde ne daju odgovori,proguglao sam i video da nema tu neke zarade kada se radi regularno ali vidim da Nikolasi1 koristi virtualnu masinu tako da izgleda da on napravi vise naloga preko razlicitih ip i registruje se preko sebe...

Obecao si da ces dati linkove od foruma gde su popusti,dao si mi samo jedan link.

Nisi odgovorio na ovo pitanje:

3.Ako ja kupim od tebe igricu za 17$ da li ja nju moram da koristim i aktiviram ili mogu da je cuvam i prodam nekom za vecu cenu sto znaci da li mogu da je preprodam.

Ti ustvari ni ne zelis iskreno da pomognes i bio sam u pravu kada sam napisao ranije(citat je iznad) sta mislim o tebi i tvojoj temi a to je da to nisu cista posla i da ti ovaj forum sluzi da bi se reklamirao a virtualna masina mi je bila isto sumnjiva i to se pokazalo tacnim jer u jednom video snimku reklamiras hack forum,ime snimka je ",Isplata sa G2A.com na Webmoney - Koji je naj bolji put za povlacenje novca?"

2qiw94p.jpg

Ne treba nam tvoje hvaljenje i tvoja promocija i pokazivanje "zarade" od Nikole a na dokazu o zaradi pise Radovan.Sa ovim zavrasavam raspravu,ali sam ovo napisao da bi ljudi bili oprezni u kontaktu sa tobom.

Nikolasi1

Član
Tu od
4 Svi 2015
Moj profil je Nikolasi sve je legalno,na HF kupujem po nekad ajteme kada neko prodaje quick.

Moze Igor Tomic da potvrdi da sam ja Radovan Nikolasi Tuts sa fejsbuka,njega imam na fejsbuku.

Imam dva YouTube kanala.

Jedan na srpskom a drugi na engleskom.

Planimam i jedan startup da napravim ali nemam novca za to.

Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj.

Nikolasi1

Član
Tu od
4 Svi 2015
Ranije sam trade tf2 iteme dok je jos erbuds vredio 27 keys ,ali sad je cena pala cinimi se na 12.Uvek moze da se napravi profit,ali potrebno je prvo dobro prouciti cene.

stefs

Član
Tu od
10 Lip 2015
Brate malo se opusti kad pricas, uporedi tebe i ostale poznate youtubere i vidi kako oni pricaju.
Uglavnom ovo je dobro samo kad bi sredio govor...

Nikolasi1

Član
Tu od
4 Svi 2015
Izvinite sto ste cekali,nisam posecivao forum posto sam bio veoma zauzet u posednje vreme,ali evo sad sam ponovo dostupan.Ova igra sa tog linka je preorder to znaci da dobijete steam key koji aktivirate na vasem steam nalogu kada igra bude izasla.Igra je vec izasla i moze se na steam kupiti i dobijate je instant na vasem nalogu kada je kupite.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 u ruskom steam store kosta 1199 rub ,a to je oko 16 eura.

Ali postoji problem posto su igre iz njihovog store region locked,moraju da se aktiviraju preko vpn ,a to nije bas legalno raditi jer se krsi tako team of service steam i moguce je dobiti ban zbog toga.

Nikolasi1

Član
Tu od
4 Svi 2015
Evo nesto za one koji su bili zainteresovani za referale.Moze da se zaradi nesto sitno.Nisam bio postavilo link u deskripciju cim sam napravio klip ovo je za mesec dana od prilike,da sam postavio odma imao bih sad oko ~40 eura.Inace video klip ima 46.301 pregleda.

Prilozi

• g2a goldmine.JPG
    g2a goldmine.JPG
    115.3 KB · Pregleda: 133
Na vrh