• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta slušate od muzike?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ja sam audiofil-muzikofil..:)
Preskačem windows u reprodukciji sa kompa,imam tkz bitperfect i idem usb-om ili digital out-om na externi DAC..Skidam lossless (FLAC ) i prepucane 96/24 i 192/24 hi-rez formate..
Mada 90% slušanja je vinyl i analogija,kojima digitalija teško može da priđe... Žanr :progressive Rock/Metal,jazz,klasika ..ne slušam folk i tehno.

Proggresive metal I hard rock iz '70 i '80. Kada zelim nesto mirnije tada slusam Blues tipa Stevie Ray Vaughan, Tinsley Ellis i srpski blues band Texas Flood

Evo jedna dobra, stara i bijesna stvar:
Bruce Springsteen - Dancing in the Dark :)

Zašto je ovaj spot interesantan i legendaran, i više nego što jeste sam po sebi?
Vjerujem da malo Forumaša ovo zna, pa vas pozivam da obratite posebnu pažnju pred sam kraj spota kada Bruce Springsteen diže iz publike, uz ogromno oduševljenje sviju a posebno nje; predivnu djevojku koja pleše s njim. :)
Jasno je da se je ovaj detalj posebno svidio (osim Kapetanu) i producentima serije Prijatelji (Friends), koji će dosta godina kasnije (spot je iz 1984); jednu od glavnih uloga Monice Geller dati upravo toj sretnici.
Svi ćete i danas prepoznati Courteney Cox i vidjeti kako je jednako lijepa tada kao djevojčica takoreći, kroz seriju Prijatelji, a i danas. :p

Uzivajte :)

Ovo sam cuo prije 10-tak dana i od tada samo "Replay" znam da ima malo ljudi koji voli ovaj tip muzike ali mene je jednostavno ocaralo :D

Evo još jedna bijesna stvar; :)
Marvin Gaye je bio veliki glazbenik, ali i stvari o njemu zadržale su jednaku visinu, ovo je spot sa riječima pjesme, da malo uvježbavate engleski, to se treba stalno raditi. :)

Charlie Puth feat. Meghan Trainor: Marvin Gaye :fever

Posljednje uređivanje:
evo da malo promoviram svoje prijatelje, vrhunska muzika, sve vise priznatija i vani

Jučer je bio pretužan dan. :(
Kapetan je tek danas došao malo k sebi, stoga ide prikladna pjesma, jedna od (brojnih) omiljenih;

R.I.P. David Bowie; Blue Jean tema.
David živi vječno.
Više o tome: Zbogom David Bowie, jedan od zadnjih naših heroja

Uh, ispada da je Kapetan najaktivniji u ovom threadu, ali nema veze. :;)

Svi znate vjerojatno da je Prince Charles posjetio Hrvatsku ovih dana, ali nije bio sa njim njegov The City Beat Band. :(
Naravno, ovo nam je ipak idealna prilika da se prisjetimo njihova najvećeg i najbjesnijeg hita iz 1984, odvrnite zvučnike malo glasnije i dodajte basa;

Prince Charles & The City Beat Band - More money

P.S. Više novca svima, pa i webmasterima. ;)

Ovdje uz ovu pjesmu sam u zadnje vrijeme napisao najvise linija koda ;)

Back
Na vrh