- Tu od
- 13 Pro 2009
A što je ovo nije umro neko valjda?
Glavno da su svi živi i zdravi.To je samo potvrda zahvalnosti.
A što je ovo nije umro neko valjda?
Glavno da su svi živi i zdravi.To je samo potvrda zahvalnosti.
Dok smo zivi i zdravi borimo se za neki uspeh i napredak.Glavno da su svi živi i zdravi.
Pozdrav drugari, iz Beograda sam, uhvatila me nostalgija starih foruma 2000tih godina, 1993 sam inace, bio sam klinac tad i provodio sate kroz dopisivanje na dial-up internetu sa "devojkama"Dragi moji Forumasi,
kao sto sam vec spomenuo na forumu,dosao je i taj trenutak za pokretanje Youtube kanala.
Sada mozemo zajedno pratiti razvoj svezeg kanala.
Kanal se zove TOP TECH i bavi se uglavnom tehnickim proizvodima.
Kanal postoji desetak dana i postavljao sam par klipova na dan,ne bih li bocnuo yt algoritam.
Na zalost on me ne vidi za sada,a kanal je solidno optimizovan.
Znaci ovo ceka svakog hrabrog pocetnika koji se upusti u avanturu sa Youtubom.
Kako rece nas Kapetan,tezak je zivot nas Youtubera.
Javljacu vam povremeno kako napreduje,jer ce to biti dobar orijentir za pocetnike.
Vec sam u startu pronasao jednu gresku koja mozda utice lose na algoritam.
Naime detaljnom analizom otkrio sam da pod imenom TOP TECH ima mnogo kanala,a to nije dobro.
Za sada je statistika sledeca:
Analitika kanala
trenutno prati
3
+3 u zadnjih 28 dana
sažetak
Proteklih 28 dana
Recenzije
140
—
Vreme gledanja (sati)
4,4
—
Nadam se da cete i vi da mi ukazete na nedostatke koje ste uocili?
(Generalno) pokušavaj, pokušavaj,generalno pokusavam bas ovo sto si opisao, da napravim YouTube kanal gde kaplje novac mesecno i pravim 1 klip nedeljno
Pozdrav Jovane i dobrodosao u nasu YT radionicu i ovaj predivni forum.da napravim YouTube kanal gde kaplje novac mesecno i pravim 1 klip nedeljno
Pa ako ćeš da ga pogledamo, stavi ga ovdje, pa ćemo ga pogledati.Da pogledamo kako izgleda video koji se zahuktava i nadam se da ce uskoro preci u viralni
Kad navale gledatelji sa IZ Foruma...stavi ga ovdje, pa ćemo ga pogledati.![]()
Meni apsolutno ništa nelogično nije, sve je regularno i (vrlo) dobro to ide.hteo sam reci da ovo nije logicno.
stavi ga ovdje, pa ćemo ga pogledati.![]()
Znači tako.to je video sa drugog kanala,a ne sa ovog koga ovde pratimo
Tako je jedna Forumašica očekivala kod momka da bude 20 ili barem 19, a tamo...ja sam ocekivao monetizaciju pre Nove godine
Tako je jedna Forumašica očekivala...
ali to su pusti snovi
'Ajde Mico, našao bi se netko tko će odgovoriti na tvoju muku prezentiranu ovdje. Samo je predoči.ko je otvorio kanal pa da malo diskutujemo opsirnije?
Ili što bi se reklo - Ne boj se Mico, naprijed. I mene zanima.'Ajde Mico, našao bi se netko tko će odgovoriti na tvoju muku prezentiranu ovdje. Samo je predoči.![]()
Ovo si vjerojetno prepisao od negdje, ali sve stoji, to je ono što ti je Kapetan davno govorio.Posto slabo dolazim do pratioca resih da vidim sta treba da poboljsam ...
Da biste dobili pratioce na YouTubeu, postoji nekoliko koraka koje možete poduzeti:
Eto vidiš da može i opširnija diskusija.pa da malo diskutujemo opsirnije?