• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sta se desava kada pokrenete Youtube kanal+ Top Tech

Patuljak1993

Novi član
Tu od
29 Lis 2022
Dragi moji Forumasi,
kao sto sam vec spomenuo na forumu,dosao je i taj trenutak za pokretanje Youtube kanala.
Sada mozemo zajedno pratiti razvoj svezeg kanala.

Kanal se zove TOP TECH i bavi se uglavnom tehnickim proizvodima.

Kanal postoji desetak dana i postavljao sam par klipova na dan,ne bih li bocnuo yt algoritam.
Na zalost on me ne vidi za sada,a kanal je solidno optimizovan.
Znaci ovo ceka svakog hrabrog pocetnika koji se upusti u avanturu sa Youtubom.
Kako rece nas Kapetan,tezak je zivot nas Youtubera.
Javljacu vam povremeno kako napreduje,jer ce to biti dobar orijentir za pocetnike.
Vec sam u startu pronasao jednu gresku koja mozda utice lose na algoritam.
Naime detaljnom analizom otkrio sam da pod imenom TOP TECH ima mnogo kanala,a to nije dobro.

Za sada je statistika sledeca:

Analitika kanala

trenutno prati

3

+3 u zadnjih 28 dana

sažetak

Proteklih 28 dana

Recenzije

140

Vreme gledanja (sati)
4,4

Nadam se da cete i vi da mi ukazete na nedostatke koje ste uocili?

Pozdrav drugari, iz Beograda sam, uhvatila me nostalgija starih foruma 2000tih godina, 1993 sam inace, bio sam klinac tad i provodio sate kroz dopisivanje na dial-up internetu sa "devojkama" 😀

Hteo sam da vidim da li ima nekih aktivnih foruma gde jos postoji zivahan svet i kakve su to teme danas pokrivene.
Drugar mi je preporucio ovaj forum kaze ima top behind the scenes ideje za biznis, i generalno pokusavam bas ovo sto si opisao, da napravim YouTube kanal gde kaplje novac mesecno i pravim 1 klip nedeljno, inace znam super video montazu da radim ako treba nekome.

Zovem se Jovan inace, studirao sam na Pravnom, pokusavam sad da nadjem neki ozbiljniji posao gde mogu da primenim znanje crypta i poznavanja zakona. POzdrav svima.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Pozdrav i tebi Jovane, dobrodošao na Forum. :)
Zašto si potcrtao cijeli text u svom prvom postu, nema potrebe za tim, to smo sredili. ;)
generalno pokusavam bas ovo sto si opisao, da napravim YouTube kanal gde kaplje novac mesecno i pravim 1 klip nedeljno
(Generalno) pokušavaj, pokušavaj, (y) i ne odustaj! :D

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
da napravim YouTube kanal gde kaplje novac mesecno i pravim 1 klip nedeljno
Pozdrav Jovane i dobrodosao u nasu YT radionicu i ovaj predivni forum.
Sa jednim video nedeljno neces bas imati neku lovu.
Moraces malo da zasuces rukave i pokazati koliko si dobar u montazi.

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
Da pogledamo kako izgleda video koji se zahuktava i nadam se da ce uskoro preci u viralni.

20221102_212350.png

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
Dolazi i Nova godina i vreme je za pokazati sta je to ovaj kanal uradio do sada,
i sta se desava.
https://www.youtube.com/@toptechgadgetslist

vlcsnap-2022-05-26-09h26m17s289.png

Znaci po meni lose,dok bi Kapetan rekao da je to dosta dobro.
Dobro mozda jeste u globalu,ali ja sam ocekivao monetizaciju pre Nove godine,
ali to su pusti snovi.
Znaci po mojoj proceni treba minimum jos tri meseca da bih mogao zatraziti monetizaciju.

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
Da li je moguce da nema vise nikoga ko je otvorio kanal pa da malo diskutujemo opsirnije?

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
ko je otvorio kanal pa da malo diskutujemo opsirnije?
'Ajde Mico, našao bi se netko tko će odgovoriti na tvoju muku prezentiranu ovdje. Samo je predoči. :D
A ako je s nekog drugog kanala, otvori novi topic. (y)

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
Posto slabo dolazim do pratioca resih da vidim sta treba da poboljsam ...

Da biste dobili pratioce na YouTubeu, postoji nekoliko koraka koje možete poduzeti:

1. Kreirajte kvalitetan sadržaj: Ljudi će se pretplatiti na vaš kanal ako im se sviđa ono što radite i ako se očekuju da će im se svidjeti i budući sadržaj.
  2. Optimizirajte opise videa: Kratak i jasan opis videa pomaže ljudima da saznaju što se događa u videu i da li im se sviđa.
  3. Koristite oznake i ključne riječi: Oznake i ključne riječi pomažu YouTubeu da prepozna temu vašeg videa i da ga ponudi ljudima koji traže sličan sadržaj.
  4. Interakcija sa publikom: Odgovarajte na komentare, pitajte publiku što žele vidjeti i pokušajte se povezati sa svojim pratiteljima.
  5. Promovirajte se na društvenim mrežama: Podijelite svoje videozapise na društvenim mrežama kako biste privukli više promatrača na svoj kanal.
  6. Suradnje sa drugim kanalima: Suradnja sa drugim kanalima s istim ciljnom publikom može pomoći u privlačenju novih pratitelja.
  7. Promovirajte se sa plaćenom reklamom: Plaćanje za reklamiranje vašeg kanala na YouTubeu može vam pomoći da privučete više promatrača.

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Posto slabo dolazim do pratioca resih da vidim sta treba da poboljsam ...
Da biste dobili pratioce na YouTubeu, postoji nekoliko koraka koje možete poduzeti:
Ovo si vjerojetno prepisao od negdje, ali sve stoji, to je ono što ti je Kapetan davno govorio. ;)
I ja sam neke stvari skužio u međuvremenu, koje ne pišu gore. :cool:
pa da malo diskutujemo opsirnije?
Eto vidiš da može i opširnija diskusija. :)
Izvještavaj nas, molim. ✅

Na vrh