• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Sta da promenim na sajtu?

Imas neke glupe popupove na sajtu, tekstovi su prekratki, previse slika. I jos su te provalili da si muljao nesto oko SEO.

Loxo kaže:
Imas neke glupe popupove na sajtu, tekstovi su prekratki, previse slika. I jos su te provalili da si muljao nesto oko SEO.

popupove naravno skinem uvek kad submitujem aplikaciju za adsense tako da ih nema, moje trenutno misljenje je da me ne prihvataju zbog toga sto ne uploadujem slike na svoj server vec kopiram (desni klik -> copy image)

Previse malo teksta imas i nije lepo formatiran. Sajt generalno izgleda kao da je cist spam.

Ima malo teksta ali ima puno sadrzaja, preko 50 postova.
Ako je do teksta, kako onda ove stranice imaju adsense oglase?
1001tracklists.com
livetracklist.com
kengarex.com
ima ih jos vise ali su mi ove su mi prve pale na pamet

Ako mislis da je 50 postova sa po 200-300 reci mnogo, gresis.

U svakoj ozbiljnijoj drzavi (Nemacka, USA, UK, itd) mozes da dobijes AdSense nalog sa bukvalno 5 postova od po 1000 reci. Tako je bilo i kod nas do pre 3-4 godine. A mozda su i korisceni drugi sajtovi za dobijanje AdSense naloga i oni su naknadno dodati.

Da ne pokrecem novu temu oko adsense zarade evo ovde cu pitati @mrgood, da li jos ima efekta ono postavljanje oglasa i pozicije koje si pre efikasno objasnjavao i ljudima je donosila zaradu tvoja pomoc.
Iskreno samo sam stavio auto oglase pa sistem sam postavlja oglase.

Svakako je potrebno testirati. Još uvijek vrijedi postavljanje oglasa u obliku velikog latiničnog slova E. Recimo oglasi u desnom sidebaru imaju najmanji CTR jer skoro nitko na njih ne klikće. Dok recimo oglas u lijevom sidebaru vjerojatno ima dosta visok CTR. To je zbog toga što čitamo s lijeva na desno. U arapskim zemljama je vjerojatno obrnuto jer oni čitaju zdesna nalijevo.
Da bi znao gdje se korisnici najviše zadržavaju i gdje klikću instaliraj si hotjar. Na taj način ćeš imati puno bolji uvid.

Back
Na vrh