• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMS servis (slicno sms horoskopu)

Vitez

Član
Tu od
29 Lip 2016
Dobro vece,
Da li neko ima iskustva sa ovim stvarima, potreban mi je samo nacin da mi korisnik posalje svoj horoskopski znak preko SMS poruke, da bih mu ja mogao adekvatno odgovoriti.
Intresovao sam se oko toga i naisao na neke ugovore sa telekomom koji se trebaju popuniti pa bih da pitam da li je ko imao dodira sa tom temom?
Dakle da preciziram, potreban mi je servis da kada mi korisnik posalje svoj horoskopski znak na broj (brojevi kao sto se pojavljuju za neke donacije i slicno), ja imam uvid u to da bih mu adekvatno odgovorio..

Ako je ko imao dodirnih tacaka, zamolio bih ga da podijeli iskustvo..

Vendetta kaže:
Imas it1.hr koristio sam servis dobar je i jednostavan
E ovo je to sto mi treba, samo vidim da ne podrzava trziste CG i SRB

Back
Na vrh