• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Skrill Security Token

Tu od
8 Velj 2013
Pozdrav,

koristi li netko od vas Skrillov security token?

Ja sam već 2 puta kontaktirao Skrill jer uopće nemam opciju da zatražim izdavanje tokena. Nije mi jasno (iako sam čitao sve i svašta), da li je potrebno biti VIP Skrill da bi mogao koristiti uslugu tog tokena? Ako je to tako, to im je zbilja malo bezveze.

Dakle, je li jedini način za dobijanje njihovog tokena postanak VIP član?

Hvala.

Da li neko zna zašto mi skrill kartica ne stiže već neko vreme, proveravala sam već nekoliko puta, i sve je kako treba. Radim na sajtu 'Logo desing' i trebala bih da primim uplatu preko Skrill, registrovana sam preko mejla moje majke, a ja sam maloletna i ona ima nalog na Skrill-u,i račiun preko koga bih mogla da primam novac, da li to treba da predstavlja problem?
Hvala unaped!

Ako nekome pomaže, kontaktirao sam Skrill preko Twittera (da, preko Twittera) i odgovorili su unutar 24h te riješili moj problem.

Back
Na vrh