• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SEO - Link Building Direktorijima

RE: Donacije-lista direktorija

maximum kaže:
Db je u jednoj prilici objavio rezultate ankete koji su prikazivali način gradnje linkova.
Donacije i slično je bilo na zadnjem mjestu.
Na ovoj adresi se nalazi poveći spisak direktorija s mogućnošću donacije..pa tko ima nek izvoli :to_clue

Ja ne bih donirao direktorije. Imas boljih nacina sa donacijama. Doniras web ili app projekte a oni te izlistaju na Thanks page na njihovom sajtu. Na ovaj nacin lako ubodes PR 7 ili 8 linkove. Za listu proguglaj, ali najcesce je pametno pogledat koji free software-i zahvaljuju na donacijima na ovaj nacin.

RE: Donacije-lista direktorija

Ja ne bih donirao direktorije. Imas boljih nacina sa donacijama. Doniras web ili app projekte a oni te izlistaju na Thanks page na njihovom sajtu. Na ovaj nacin lako ubodes PR 7 ili 8 linkove. Za listu proguglaj, ali najcesce je pametno pogledat koji free software-i zahvaljuju na donacijima na ovaj nacin.
jesi ti što na ovaj način radio?

Lijep forum nadam se da cu sta nauciti od vas. Ewo isprobajem ovaj Fast Directory Submitter
jel ja moram svaki put chapta ukucavati ili ima nacin da to obidjem?
Malo ovaj programcic šteka (win7) mozda na xp ide kako treba nisam probao

Davor Bomestar kaže:
Imam jedno veoma prosto pitanje (potpuni sam laik, pa me razumite)

da li ostavljanje linka svog sajta u oglasu na sajt koji vrši oglašavanje, ima bilo kakvog uticaja na pozicioniranje na google?

Ima uticaja ako je dofollow i ako neće biti uklonjen posle mesec dana. Sa ovim dodatkom možeš vršiti proveru linkova.

osim DMoz-a, s obzirom da je 2016 godina, ima li jos koji dir da vredi imati link ka authority sajtu?

Nekako izbegavam direktorijume, pa kontam vredi li ih koristiti posle svih ovih novih zivotinjica od rodjaka Googla.

Nema puno vajde od direktorijuma, ali treba ih korističi radi raznovrsnosti link profila.

Jokja kaže:
Ima uticaja ako je dofollow i ako neće biti uklonjen posle mesec dana. Sa ovim dodatkom možeš vršiti proveru linkova.

Hvala puno! Da li moram biti obazriv sa brojem linkanja na takav način?

I molim te, u vezi dodatka koji si mi ostavio, gde, tj kako mogu proveriti da li je dofollow?

redline kaže:
Jokja kaže:

I molim te, u vezi dodatka koji si mi ostavio, gde, tj kako mogu proveriti da li je dofollow?

Instaliraj Lite dodatak za Chrome ili Operu, aktiviraj ga i čekiraj opciju za prikaz nofollow linkova. Veoma je jednostavan dodatak, sve će ti se samo kazati kad ga instaliraš :)

Nemoj preterivati ni sa jednom vrstom linkova. Dovoljno je 3-4 linka mesečno sa tom metodom.

Jokja kaže:
redline kaže:

Instaliraj Lite dodatak za Chrome ili Operu, aktiviraj ga i čekiraj opciju za prikaz nofollow linkova. Veoma je jednostavan dodatak, sve će ti se samo kazati kad ga instaliraš :)

Nemoj preterivati ni sa jednom vrstom linkova. Dovoljno je 3-4 linka mesečno sa tom metodom.

čekirao sam opciju "highlight no follow" ali gde mi prikaže da je sajt no follow? :sigh

redline kaže:
Jokja kaže:

čekirao sam opciju "highlight no follow" ali gde mi prikaže da je sajt no follow? :sigh

Gledaj linkove na sajtovima i ako je link precrtan znači da je nofollow.

Back
Na vrh