Pitanje prosto a odgovroi razlicit. Zanima me misljenje na ovom formu da li vredi nastaviti rad na SEO ili ipak redizajnirati (onpage) sajt:
www.dasmont.com
Hvala
www.dasmont.com
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
<meta name="description" content="Srafovi stolarija, burgije, alati" />
Cantona1966 kaže:- TITLE - Šrafovi, alati i oprema za stolaruju | DASMONT
- DESCRIPTION - ne treba ti. Google će iz sadržaja izvući relevantan text ( na stranici sa šarafima, ispod slike, napiši stotinjak riječi o šarafima - npr. gdje se proizvode, zašto su najbolji izbor za kupovinu itd.)
- KEYWORDS - ne trebaju ti jer za Google nemaju značaja
- Text inbound linkova ti je većinom SRAFOVI umjesto ŠRAFOVI
- na naslovnoj stranici si previše puta upotrijebio riječ 'šrafovi' ( umjesto "turbo šrafovi, metalni tipl šrafovi itd. - upotrijebi "turbo i metalni tipl šrafovi, pleh i špan šrafovi - i tako smanji preveliku gustoću ključnih riječi).
- H1 - ponovi TITLE tag ( Šrafovi, alati i oprema za stolariju DASMONT )
- H2 tagovi su ti Poizvodi i Brza pošta - stavi nešto relevantnije u njih
- stavi img alt na ovu sliku sa šarafima i napiši - šrafovi, alati i oprema za stolariju
- Ne treba ti redizajn, samo malo logičnog pospremanja i to je to - konkurencija je ionako nikakva
Eto toliko za moj prvi post, tek toliko da opravdam link u potpisui da vas pozdravim.
Cantona1966 kaže:Po čemu je izostavljanje Descriptiona i Keywordsa dezinformacija ?
jokara25 kaže:Zasto pustiti Google-u da sam izvlaci tekst i tako verovatno smanji mogucu posetu.
Cantona1966 kaže:Zato što u slučaju DASMONT-a imamo tri pojma koja uzimamo u obzir a to su 'šrafovi', 'alati' i 'oprema za stolariju'.
Zato je bolje tekstualni sadržaj podijeliti u tri sekcije i svaku od njih nasloviti H2 tagom, i pustiti Google-u da u SERP-u, ispod Title-a, sam 'izvuče' tekst.
- Ako netko bude tražio šarafe dobit će:
Šrafovi, alati i oprema za stolariju | DASMONT
Najveći izbor šrafova proizvedenih u Njemačkoj po najvišim europskim standardima...
- Tko bude tražio opremu za stolariju dobit će:
Šrafovi, alati i oprema za stolariju | DASMONT
Najveći izbor kvalitetne stolarske opreme u toj i toj državi po prihvatljivim cijenama....
itd.
Što se tiče privlačenja posjetilaca description tagovima, šta vrijedi posjet ako sadržaj koji se nudi na sajtu nije informativan u pogledu cijene, dostupnosti ili kvalitete artikla?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke