Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko struje potrosis dnevno?Poceo Etherium pre 3 dana, sa 85mh/s dodje mu nekih 10$ dnevno.
Grafika je Nvidia RTX 3080, koja bi trebalo normlano da kosta oko 700$ ali zbog velike potraznje za grafikama, sve graficke su poskupele su nenormalno. Gledam bas ova moja juce na Ebay-u ide i za preko 2000$.
Trenutno je bull run glavnih kripto valuta. Tako da se isplati i trejdovanje, manjnovanje samo ako vec imas grafiku ili ako mozes da nabavis jeftino
Oni stari nisu profitabilni osim ako besplatno imas struju. Ovi novi su profitabilni par meseci dok ne izadje neki novi i tk u krug.A ASIC mineri više ne igraju?
Kada pričamo o kriptovalutama, tehnologiji koja stoji iza istih apsolutno je do sada beskorisna jer za više od godinu dana engagementa sa ljudima i postojanja online nisu uspjeli izbaciti ništa korisno i početi raditi na vrijednosti, mislim da se radi o prevari.Da, greška, neka moderator obriše link.
A ne bih rekao da je beskorisna, još se ne zna to.
Videcu na kraju meseca tek sam poceo, 310w trosi grafika znaci 7,4KW dnevno. e sad imas vise nize tarfie i zone tako da stvarno ne znam koliko ce izaci. Drugar koji ima 6 grafika i 200 mh/s kaze mi da mu izadje oko 3000 din ili 30$ mesecno.Koliko struje potrosis dnevno?
Zašto Pi Network deli svoje Pi Coine?Nisam upucen u rudarenje, ali znam da se bitcoin vise ne isplati rudariti, jedino drugi altcoinovi, sad ne znam koji su to.
Ali imas i jos jednu opciju umesto rudarenja. Proof of stake - to ti je kad kupis nekih od altcoinova i drzis ih zakljucanih, i ti time dobijas procenat od toga. dobija se otprilike 5 coinova za mesec, ali zavisi i kod koga si se odlucio da drzis. Ti time podrzavas da mreza vremenom raste.
Kazu da su ovo smislili jer ovo rudarenje trosi mnogo struje.
Znam da ovo moze da se radi sa Ada - cardano i The graph, ne znam kako je sa ostalima conovima, jos sam novajlija u ovoj sferi ali pocinjem da shvatam ponesto
Tako napr. ovaj The graph je pre par meseci vredio 0.30 e i eto ga sada vredi 2 e, mozda ce u buducnosti vrediti i preko 50e, jer kazu tehnologija iza tog projekta ima veliki potencijal.
Čuo sam da je mnogim rudarima baš svega preko glave, i da su okrenuli sve na pjesmu.Ima li netko da rudari
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke