Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deni kaže:Svatam ako neko ima sajt MojSajt.com da uzme Moj-Sajt.com sto je skroz logicno moze uzeti i isto za .net, biz, org, info... I time se stiti da konkurencija ne uzme domene ...
Realno i ako parkiras domen ili ako uradis preusmeravanje preko 301 konkurencija nece moci uzeti domen (kupio si ga) i time se stitis da neko ne uzme.lafayette kaže:Deni kaže:Svatam ako neko ima sajt MojSajt.com da uzme Moj-Sajt.com sto je skroz logicno moze uzeti i isto za .net, biz, org, info... I time se stiti da konkurencija ne uzme domene ...
Šta je preopruka i ovoj situaciji kad se kupovinom štitite od konkurencije da vam ne preuzmu TLD domene (net, org, biz, info, eu ...)?
Da li uraditi redirekciju na registru, parkirati domene ili nešto treće ?
Deni kaže:Meni se cak desilo da je klijent kupio 20 domena i na sve njih bez da je mene pitao prebacio isti sajt. Sa glavnim sajtom se nista nije desilo dok oni drugi koji su bili kopije nisu dobiti dobra mesta neki se nisu ni pojavili na Google.
Duddits kaže:Kako već gore rekoše, neće se dogoditi ništa.
Nove domene nemaju link profile i nema nikakvog utjecaja ako ih redirectaš na ikakvu domenu.
Osobno imam 2 sajta na koje sam redirectao po 6 domena (naziv brenda.com, net, org, itd) prije 6 godina.
I dalje, naravno, sve stoji ko prvi dan.. nikom ništa.
Ideja je u najmanju ruku bzvze, ako se mislilo dobit nešto na pozicijama s tim.
lafayette kaže:Deni kaže:Svatam ako neko ima sajt MojSajt.com da uzme Moj-Sajt.com sto je skroz logicno moze uzeti i isto za .net, biz, org, info... I time se stiti da konkurencija ne uzme domene ...
Šta je preopruka i ovoj situaciji kad se kupovinom štitite od konkurencije da vam ne preuzmu TLD domene (net, org, biz, info, eu ...)?
Da li uraditi redirekciju na registru, parkirati domene ili nešto treće ?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke