• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reanimacija foruma - januar 2021

novii

Legenda
Tu od
24 Tra 2009
Nisam vido temu da se napišu utisci povodom novijeg aktiviranja ovog foruma. pa sam odlučio da je otvorim.

Za sada samo da napišem da mi se sviđa skripta za forum, ima dosta pluginova što će omogućiti da se neke opcije prošire.

Ukoliko neko ima predlog, neka napiše.

Prilozi

• roda 01.png
    roda 01.png
    191.7 KB · Pregleda: 2

Lupas

Novi član
Tu od
22 Sij 2021
Zdravo ljudi,
nov sam na sajtu,
zanima me na koji nacin je najbolje poceti kao Virtuelni asistent
puno pozdrava:ppozdrav:

robi052

Aktivni član
Tu od
10 Ruj 2012
I reindex na Google zatražiti. ;) .. Kada upišem iz forum izbaci mi sa index.html prvi rezultat. Zato ti u awstats izbacuje puno 404 grešaka

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
28 Sij 2013
Već je submitana xml mapa al ne ide to instantno.

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Cijenjeni admine i dragi kolege, :)
imam jedan prijedlog kao prilog gornjoj diskusiji.
Vidim da Forum prihvaća i ispravno prikazuje YouTube linkove, što je u redu. (y)
Npr.
Međutim, nije jednako sa starim YouTube linkovima postavljenim prije na Forumu, npr ovdje.
i još svuda okolo po Forumu, njih prikazuje samo textualno. :oops:
Trebala bi adminstracija malo poraditi na tome pa da to izgleda kako treba, ne zbog mene, nego zbog Foruma i novih potencijalnih Forumaša. (y)

Budite dobri, poseban pozdrav YouTuberima s IZ Foruma. :)

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
28 Sij 2013
Hvala Kapetane :)
Da, stari forum je imao skroz drugi bb code za video, probat ću to kroz mysql bazu izmijeniti, thanks. (y)

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
28 Sij 2013
Bravo Robi, našao verziju za xenforo 2, hajde da probam...

robi052

Aktivni član
Tu od
10 Ruj 2012
Bravo Robi, našao verziju za xenforo 2, hajde da probam...
Ja bi tražio noviji. Ovaj je iz 2017. godine

IMhyper

Član
Tu od
8 Velj 2021
Drago mi je da forum ponovo radi, bio sam ovde davne 2009-e godine, pola pojmova nisam razumeo :)

IMhyper

Član
Tu od
8 Velj 2021
Forum nije bas aktivan nazalost, mislim da je potrebna sekcija - Metode za pocetnike, tipa Kako zaraditi 2 dolara na dan? i tome slicno...Sta mislite? Ovako ce nazalost forum brzo da propadne, brze nego sto je oziveo.

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
brze nego sto je oziveo.
Forum nije od jučer nego od 2008. godine. ;)
Već godinu kasnije je bio broj 1 u regiji, trebamo se svi truditi da bude opet tako.

Metode za pocetnike, tipa Kako zaraditi 2 dolara na dan?
Postoji cijela sekcija Foruma Za početnike:
Ako to nije to što si mislio, predlažem ipak da pročitaš malo. ;)

IMhyper

Član
Tu od
8 Velj 2021
Znam, bio sam na forumu od 2008., posle godinu dana je mozda bio broj 1 ali sada je 2021. godina. Nisam mislio na sekciju za pocetnike vec na neke konkretne metode kao naprimer na BHW forumu. Kada smo vec kod sekcije Pocetnici, tu se pominju PPC programi, MLM, a vecina postova je od pre 4-5-6 godina sto dosta odbija.

Na vrh