• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Quiz Group?

ciprijani

Član
Tu od
24 Srp 2012
Danas sam primio poruku na YT od Quiz Group:
Partnership
Hello, I am a representative of the company Quiz Group.
I would like to offer an affiliate program for you on Youtube, you will earn 70% from your views.

Here you can see our partner channels.
http://socialblade.com/youtube/network/QuizGroup
Our site http://quizgroup.com/

Are you interested in such cooperation?

Sa ponudjenih sajtova sam video da je to neki vrsta partnerstva, gde bi mi oni povecali gledanost a za uzvrat bi uzimali 30% mojih zarad. Zanimljivo...
Vidim da nista nije ilegalno, a da neki ljudi cesto primaju opomene za svoje klipove od pomenute grupe,ako nisu njihovi partneri

Ima li neko iskustvo sa ovim?

Aha ja sam imao iskustva i NAJBOLJI su sto se tice copyright.Tj placaju za tudji sadrzaj ,koliko god to zvucalo retardirano .
Pare su mi poslali na PayPal oko $22 Carevi ali fora sto ja zivim u j*****j Srbiji gde ne mogu podizati novac !
Ali ima opcija placanja preko Web Money to ono nije lose , tako da moram napraviti account ;)

Da li oni isplacuju preko Bank Transfera, cuo sam da isplacuju preko ove opcije ali da je potrebno da se sakupi preko 1000$ da bi isplatili,jel istina?

Znam znam meni je on to rekao na FB-u,nego neka mi neko odgovori na pitanje?

Da da treba $1000 to je previseeee .
Onda moras biti pravi user da dobijes $1000 :D Svaki klip mora imati mnogo gledanosti tako da to nije lako . Ali moram skorije napraviti account na Web Money posto je lakse i manji su zahtevi za primanje novca .
Ali problem je sto je taj sajt pola ruski a pola na Engleskom jeziku , tako da to pravi problem pri registraciji . Plus treba da se salju neke poruke da bi napravio account ...

Da li su uklonili PayPal sa Quizgroup?

Nesto mi je cudno sa mojim PayPalom je sve u redu:

Vxb6crj.png

Mozda je to neki fake email?

Nije fake, i meni je stiglo ,evo sad sam proverio. Ne znam kako cu da isplatim , probao sam da unesem WMZ od webmoneya, ali sipak, vec rezervisan na jednom nalogu,vec imam povezan jedan quizgroup nalog sa wmom. Ne znam sta da radim ,jel ima neko neko resenje ili ce da mi propadnu pare izgleda? -.-

iBAN

Ja sam ubavio webmoney iduci mesec ce da mi legnu pare tako pise.

Najbolje je praviti legit klipove i isto se moze zaraditi :)

Da li neko zna da nije ovo neka prevara:

JOfh8LB.png

Pertner sam sa Quiz group i to mi je stiglo na svim kanalima sa kojim sam u partnerstvu sa Quiz group

Nije prevara.....prekopirajte to sta vam pise i ukucajte u google.

Treba da se procita ;)

Nije ni meni...meni se tamo na YouTube smanjuje zarada ponekad sama od sebe nzm zasto.

Mozda treba ono sto je stiglo MCN da se prihvati?

Meni su izracunali na svim kanalima,juče. Što se tiče smanjivanja zarade,ona ti se ne smanjuje,nego nije obračunata za prethodni ili nekoliko prethodnih dana. To što ti se kao smanji,bude ti povećano za dan,dva,tri ,sve zavisi.

Back
Na vrh