• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Python skripta, poklon od mene - dugo nisam bio na forumu

Srdjan87

Legenda
Tu od
6 Ruj 2010
Pozz ljudi,

Nisam bio na forumu 100 godina, mislio sam da je otisao u pokojnike.

Evo od mene jedna lepa python skripta koja struze(scrapes) People also ask sekciju iz Googl-a i otprema na vas wordpress websajt automatski.

Da ne duzim puno evo ga video tutorijal kako instalirati skriptu i sta sve treba.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Prosle godine sam ubio sa ovom skriptom, oko 20 000 poseta dnevno po blogu sam imao. Bitno je da izaberete dobru niche i cepajte. Zbog zadnjih par Google ranking azuriranja, nije vise kao pre, ali i dalje moze da se nabije dobra poseta. Na stranim forumima ja ovu skriptu prodajem za 150 dolara, vama dajem za dzabe.

Malo sam zauzet ovih dana, ako ima nekih pitanja pokusacu da odgovorim, ne zamerite ako ne bude isti dan. Video tutorijal bi trebao biti dovoljan. Uzivajte

https://file.io/op7CQTCxAoJ0 - download skriptu

Pozdrav i tebi Srdjane,
i dobrodošao nazad na svoj Forum. (y)
Nisam bio na forumu 100 godina
E da, skoro 100 godina, :p hvala ti na skripti u ime Forumaša,
a posebno ti hvala na dolasku na Forum, ako se čuješ s još kim od stare ekipe, pozovi i njih,
pa ćemo k'o nekada... :ppozdrav:

Bolje vas nasao. Nema na cemu, ako negde zapne pri instaliranju, tu sam da pomognem koliko mogu.
Nazalost, ni sa kim od starih forumasa nisam u kontaktu vec dugo. Svi su otisli svojim putem. Mozda se neko od njih javi ili seti foruma. Pozz

E drugari, izvinjavam se, bio sam bas zauzet. Izgleda da je link bio validan samo 2 nedelje. Evo ga novi sa mog dropbox-a.

Trebalo bi da radi. Javite ako nesto nije ok, pokusacu opet da uplodujem.

Pozz

Evo ja sam skinuo, probam popodne. Jedino što u videu nisi objasnio kako da, umjesto što na svom računalu pokrećemo skriptu, isto to napravimo na serveru odnosno cpanelu sa cronjobs?
Pa ako možeš to malo pojasniti.

Skripta je napravljena da bude pokrenuta sa windows kompjutera ili Windows servera. Da bi se skripta pokrenula preko Linux(ubuntu, centos itd..) servera, potrebno je dosta promena u kodu i headless chrome driver, plus dosta znanja oko servera i uopste linux komandi. Video tutorijal bi bio mnogo konfuzan i zato nismo pisali skriptu za linux servere. Takodje, nemam vremena za tako nesto pravo da ti kazem. Najbolja solucija je da zakupis windows server npr. Contabo, i instaliras tamo sve. Skripta ce da radi bez ikakvih problema. Pozz

Nisam ništa našao a ne da mi se ovo raditi sa kompjutera koji bi trebao biti upaljen 24h. Za sada odustajem...

Pa nek ti radi dok je upaljen kompjuter ili zakupi windows server pa ce da radi 24h. To ti je oko $30 mesecno, nije skupo. 1440 artikala dnevno skripta objavi ako uzmes win server. Ti mozes 100 - 200 dnevno, to ti je oko 3 sata, siguran sam da ti je kompjuter upaljen mnogo duze od toga.

Back
Na vrh