• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prvi maj nekad i danas, kako se slavilo?

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Znamo (mi stariji) forumasi da se nekada 1 Maj slavio zestoko i to par dana.
Sada mi se cini da je to nekako utihnulo i da mladi ne dozivljavaju to strastveno kao mi stariji.
Napravi se po koja zurkica i kada se razbiju od alkohola i ostalih opijata idu svojim kucama ne odvajajuci pogled
sa ekrana mobilnog telefona.
Vise nema pravog druzenja i obelezavanja praznika.
To je samo moje misljenje,a voleo bih da cujem i nekoga sa suprotnim misljenjem.

468_90_2019.jpg

Donekle jeste tako, no ipak nije da se ne obilježava Prvi maj. ;) U mome gradu Splitu je grad organizirao proslavu na Marjanu, čujem da je slično i u Zagrebu, a da je 'malo lakše', jeste istina ali neka bude.
Tako su i slični Forumi okolo po netu uglavnom to prešutjeli, no mi nismo. ;)

Vazno da se slavi.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Posljednje uređivanje:
Znamo (mi stariji) forumasi da se nekada 1 Maj slavio zestoko i to par dana.
Sada mi se cini da je to nekako utihnulo i da mladi ne dozivljavaju to strastveno kao mi stariji.
Napravi se po koja zurkica i kada se razbiju od alkohola i ostalih opijata idu svojim kucama ne odvajajuci pogled
sa ekrana mobilnog telefona.
To je samo moje misljenje,a voleo bih da cujem i nekoga sa suprotnim misljenjem.

View attachment 1324
Kod nas se u većim gradovima obilježava praznik rada, ne znam kako je u manjim sredinama.
No ipak stoji i da su se ljudi nekako povukli u sebe.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kod nas se u većim gradovima obilježava praznik rada
Kod vas u zagrebu je baš bilo dobro kao nekad jer imate pravog gradonačelnka (govori Tomašević i u videu).
Naš gč. je malo na prisilnom odmoru ali vratiće se i on (Puljak) pa će bit još bolje i kod nas. 🤝
Živio 1. Maj.

Back
Na vrh