• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Promijenite temu foruma s lakoćom

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Evo ubacili smo novi plugin na forum kako bi olakšali svima da promijene temu foruma, bez da kopaju po korisničkom panelu, a također i svima koji nisu registrirani članovi foruma.

Da li vidite samo gdje se mijenja tema? :to_clue

AleksaS

Legenda
Tu od
23 Kol 2010
InFlames20 kaže:
Evo ubacili smo novi plugin na forum kako bi olakšali svima da promijene temu foruma, bez da kopaju po korisničkom panelu, a također i svima koji nisu registrirani članovi foruma.

Da li vidite samo gdje se mijenja tema? :to_clue

Tema se menja odmah iznad ovog "Forum".
Nije lose ;) :)

rigor04

Legenda
Tu od
12 Ruj 2009
Vidim, ali mi je poremecen malo izgled mu light verziji koju inace koristim. Pogledaj attachment. U dark verziji je OK.

[attachment=132]
[attachment=133]

Prilozi

• forum.png
    forum.png
    16.8 KB · Pregleda: 60
  • forum dark.png
    forum dark.png
    3.5 KB · Pregleda: 54

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Hm, čudno, meni je sve ok, jel još nekome tako?
Stisni CTRL+Shift+R (reloada sajt i izbriše cache) pa vidi dal ti je još uvijek tako.

Joza95

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2010
i meni je isto bilo tako na light verziji ali nakon ctrl+shift+R je sve ok

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Ma da, jer je bio neki bug privremeni, pa sam sredio stvar, al vam je ostalo u cach memoriji pa zato nekad prikazuje krivo, uglavnom sve je ok sad.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh