• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem sa posjetom na stranicu

westopic

Aktivni član
Tu od
22 Lip 2015
Pozdrav
Imam jedan čudan problem sa ja mislim hostingom. Riječ je u posjeti na stranici koja je veoma mala u odnosu na veličinu facebook stranice sa koje posjetioci dolaze.
Odprilike dnevno idem i na 22 000 visitora sa facebooka, to su podaci histatsa. U prosjeku svaki taj visitor posjeti 1.3 stranice mog web sajta, što je po meni veoma loše. Nisam bas neki strucnjak kako podesiti stranicu da bih zadrzao publiku, Da li mi neko moze pojasniti kako to da uradim. facebook stranica broji 300 000 lajkova, a i 20 000 visitora dnevno u odnosu na takvu facebook stranicu je veoma malo, a reach na stranici je na svakom postu u prosjeku iznad 30 000. Mozda hosting ima neki limit i vise prosto ne moze da primi posjetioca, ma da ovo da se desi je tesko, ali ako ima neko neki savjet neka pomogne.

Da bi ti neko dao savet onda bi trebao da ostavis link do te stranice pa da vidimo zasto neko poseti 1.3 stranice po poseti.
(P.S. Ja bih rado voleo da vidim 20000 poseta na svom forumu da vidim koliko bi stranica posetili :D )

Moj ti je savjet uzmi google analytics i postavi na websajt.. a isto tako ako koristis neki shared hosting, preporucujem da predjes na VPS, ako nisi strucan oko toga, ja ti mogu pomoci oko podesavanja servera i prebacivanja weba.

westopic kaže:
Odprilike dnevno idem i na 22 000 visitora sa facebooka, to su podaci histatsa. U prosjeku svaki taj visitor posjeti 1.3 stranice mog web sajta, što je po meni veoma loše. Nisam bas neki strucnjak kako podesiti stranicu da bih zadrzao publiku, Da li mi neko moze pojasniti kako to da uradim. facebook stranica broji 300 000 lajkova, a i 20 000 visitora dnevno u odnosu na takvu facebook stranicu je veoma malo, a reach na stranici je na svakom postu u prosjeku iznad 30 000.

20k posjetioca x 1,3 pregleda = 26.000 pregleda, što je solidno od stranice sa 300k fanova. Probaj drugačije linkove objavljivati na stranicu, malo testiraj, ako najbolje prolaze zanimljivosti onda radi samo to, ako imaš objavljenih 10 linkova iz kategorije "ženski kutak" koji su baš slabo prošli na FB stranici (nisu imali doseg itd) onda ih nemoj više objavljivati, itd...

westopic kaže:
Mozda hosting ima neki limit i vise prosto ne moze da primi posjetioca, ma da ovo da se desi je tesko, ali ako ima neko neki savjet neka pomogne.

Moguće i da ti je hosting preopterećen, pa jednostavno paket koji si zakupio ne može da podnese toliko posjeta i sajt ti bude nedostupan.

Back
Na vrh