Pozdrav svima.Imam problem sa pinom koji mi, evo punih četiri meseca nije stigao od ,, Google Adsense''. Juče su prestale da mi se pojavljuju reklame na YouTube klipovima. Prvi pin su mi navodno poslali 26.oktobra 2020,nakon toga sam poslao još tri zahteva, ali poslednji tek pre tri dana, jer sam u početku čekao dva ipo meseca, nisam se nadao da će se ovako nešto dogoditi. Sada mi na AdSense nalogu piše
,, Oglasne jedinice ne prikazuju oglase jer još niste verifikovali adresu''. Nikakvu dodatnu opciju mi ne nudi, tipa verifikacije putem slanja kopije nekog ličnog dokumenta,ili ja to ne mogu da pronadjem. Šta mi je činiti, da li će mi možda oni ponuditi tu opciju kada prodju tri nedelje od poslednjeg slanja zahteva, pa da čekam, ili ? Šta da radim?
Hvala
,, Oglasne jedinice ne prikazuju oglase jer još niste verifikovali adresu''. Nikakvu dodatnu opciju mi ne nudi, tipa verifikacije putem slanja kopije nekog ličnog dokumenta,ili ja to ne mogu da pronadjem. Šta mi je činiti, da li će mi možda oni ponuditi tu opciju kada prodju tri nedelje od poslednjeg slanja zahteva, pa da čekam, ili ? Šta da radim?
Hvala