• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem sa forumom

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ps3

Moćan
Tu od
8 Pro 2010
Kaka hocu postaviti video, ili neki link to ne mogu uraditi kao dosad. Buttoni na slici ispod ne rade kako treba, pa bi to neko trebao pogledati. Da li neko ima ovaj problem?

Prilozi

• New Thread in Bugovi_1350572555722.png
    New Thread in Bugovi_1350572555722.png
    2.2 KB · Pregleda: 289
Radi i link i video
Dokaz :D

LINK

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=wEfLErCTT1M&feature=related

Kad hoces video ubacit, evo radis ovako kao na slici, ako ne mogne opet, probaj ocistit cookie i cache u browseru ili probaj na drugi browser..
KT38r.jpg

hajro2 kaže:
Radi i link i video
Dokaz :D

LINK

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=wEfLErCTT1M&feature=related

Kad hoces video ubacit, evo radis ovako kao na slici, ako ne mogne opet, probaj ocistit cookie i cache u browseru ili probaj na drugi browser..
KT38r.jpg

Evo sad i meni radi nakon restarta routera. Definitivno mi je nesto zabagavio komp. :stars

Modovi moze lock.

Ajd lijepo priznaj da nije do routera i zahvali covjeku :poke :D.

Hellas kaže:
Ajd lijepo priznaj da nije do routera i zahvali covjeku :poke :D.

Zasto bih lagao? I zasto se moram bilo kome pravdati? Problem se rijesio restartom routera, a da li je tu bio neki drugi razlog ne znam. Inace imam neke probleme sa Dns-om, i kablovskom pa mi se dese neke cudne stvari. :sigh Modovi najbolje da ovdje ide lagani katanac.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh