• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem sa forumom

ps3

Moćan
Tu od
8 Pro 2010
Imam ceste probleme sa forumom. Desi mi se da objavljeni postovi nestanu, i da na onom mjestu gdje pise ko je online nema nikoga osim mene, iako znam da nije tako. Znaci desi se da par zadnjih postova nestane i da se ponovo vrate u aktivne postove.

Prilozi

• IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao_1341684007080.png
    IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao_1341684007080.png
    42.5 KB · Pregleda: 324
Nije valjda da ja jedini imam ovaj problem?? Ovo mi se pocelo desavati danas, do jucer je sve bilo normalno. Da nije neki dns problem ili nesto slicno? Ili se mozda jos rade neki apdejti na forumu?

Nisi jedini sa tim problemom. Radi sa na njegovom otklanjanju.

Problem sa objavljivanjem posta u firefoxu. Nakon send ili preview, upozori me da "nisam ispunio polje za poruku" koje zatim zaista bude prazno.

U Chrome i Operi radi ok

Hvala na sugestiji. Čim se Davor malo oslobodi krenuće se u rešavanje problema.

Back
Na vrh